blog-logo

CRBL a slăbit 11 kg pentru RMA Brașov 2013

CRBL a slăbit 11 kg pentru RMA Brașov 2013

crblArtistii au inceput deja pregatirile pentru cea mai prestigioasa gala din industria muzicala, Romanian Music Awards!

Printre ei se numara si CRBL, care la petrecerea pentru noul videoclip “Megapetre”, a dezvaluit echipei Music Channel o parte dintre secretele sale.

Plin de entuziasm şi mândru de el, CRBL a ţinut morţiş să ne mărturisească cum a reuşit să slăbească într-un timp scurt. Artistul şi-a început povestea cu zâmbetul pe buze, spunând: “Am fost la oftalmolog şi-am citit ce scrie pe produsele pe care le mănânc”. În aceeaşi dispoziţie de zile mari, CRBL a continuat: “Cred că o să va fac cadou o carte, cam cum se face treaba asta, ignorând ce ştiţi despre mâncarea bio, despre mersul la sală. Nu stă acolo toată treaba, ci în a citi ce mănânci. Eu am reuşit să slăbesc 11 kilograme în două săptămâni”.

Alte articole:   Sectorul de autostradă Sibiu - Făgăraş va fi finalizat până în 2025, însă tronsonul Făgăraş - Braşov este defazat

CRBL a fost gazda editiei de anul trecut Romanian Music Awards, alaturi de Elena- sotia sa. Anul acesta este nominalizat la doua categorii:  Best Dance si Best Male.

Fii tu cel care decide cine este cel mai bun intrand pe rma.1music.ro, unde 14 categorii isi asteapta castigatorul! Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brasov, in Piata Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE incepand cu ora 19.00.

Romanian Music Awards este singurul eveniment cu istorie si traditie din industria muzicala romaneasca, fiind deja de interes international: decernarea premiilor este transmisa LIVE in 19 tari.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Utv, cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov.

Alte articole:   DNA are pagină oficială pe Facebook

Eveniment susținut ca partener media de newsbv.ro!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.