blog-logo

De luni încep lucrări în Piața Enescu, str. Michael Weiss și Poiana Brașov

De luni încep lucrări în Piața Enescu, str. Michael Weiss și Poiana Brașov
Foto: Adevarul.ro

Foto: Adevarul.ro

Din data de 12.08.2013 incep lucrarile de reamenajare a Pietei Enescu. Aici vor fi refacute imbarcamintile de piatra bazaltica, iar locurile de parcare vor fi desfiintate, a anunțat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea. In functie de conditiile meteo, se estimeaza ca lucrarile vor fi finalizate  pana la sfarsitul acestei luni.

Detinatorii de autovehicule, persoane fizice care au domiciliu in aceasta zona, autovehiculul inmatriculat la aceeasi adresa cu domiciliu si au participat la procedura de inscriere desfasurata la Primaria Brasov, vor putea parca in parcarea publica din spatele Hotelului Aro, in conditii de parcare rezidentiala.
Dupa finalizarea lucrarilor in Piata Enescu, vor incepe lucrarile pe strada Michael Weiss, care va fi transformata, pe modelul strazii Republicii, in strada pietonala. Imbracamintea asfaltica va fi inlocuita cu imbracaminte din piatra bazaltica, trotuarele vor fi aduse la acelasi nivel cu  carosabilul. In functie si de conditiile meteo, se esitmeaza ca lucrarile se vor finaliza pana la sfarsitul lunii septembrie. Odata cu reamenajarea acestei strazi si aici vor putea fi amplasate terase. 
Rugam detinatori de autovehicule din zonele afectate, ca pe perioada desfasurarii lucrarilor, sa isi parcheze autovehiculele in zonele din apropiere.
Tot din data de 12.08 incep lucrarile de refacere a drumului spre Poiana Brasov, intre km 2+200 si km 7, lucrarile desfasurandu-se pe tronsoane. Intr-o prima etapa se vor face lucrarile de reparatii, pentru ca dupa data de 15 august sa fie turnat un nou covor asfaltic.
Pe perioada derularii lucrarilor de turnare a covorului asfaltic, circulatia autovehiculelor  va fi restrictionata, circulandu-se pe tronsoanele afectate de lucrari pe un singur fir, alternativ. Durata estimata: 7 zile
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Peste 1,3 milioane de treceri prin turnichete, în primele două luni, în Poiana Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate