blog-logo

Constructorul Centrului de Agrement din Poiană va fi verificat de un auditor, în privinţa banilor cheltuiţi

Centru Agrement Poiana lucrari 6 august 2013 (8)Primăria Braşov a lansat licitaţia pentru achiziţia serviciului de audit financiar pentru proiectul de amenajare a centrului de agrement din Poiana Braşov, care va fi realizat cu o cofinanţare de 50% de la Uniunea Europeană până în decembrie anul viitor. Până la finalizarea investiţiei, auditorul trebuie să efectueze două audituri prin care să îl verifice pe constructor cu privire la modul de utilizare a resurselor financiare, după ce acestuia i-au fost rambursaţi banii pentru cheltuielile effectuate şi dacă a respectat prevederile din caietul de sarcini.

Auditul final se va derula în ultimele luni de implementare a proiectului, ulterior finalizării tuturor plăţilor şi va implica inclusiv verificarea documentelor financiar contabile întocmite pe toată durata implementării proiectului. Acest contract de auditare este estimat la suma de 386,312.24 de lei, iar firma care va efectua toate verificările contabile va fi desemnată după data de 27 august.

Alte articole:   Incidența cazurilor de COVID-19 este 5,55 în municipiul Brașov și 4,39 în județ

Proiectului amenajării centrului de agrement este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 – „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere”, Domeniul major de intervenţie 1.1 – Planuri integrate de dezvoltare urbană, Sub-domeniul – Poli de creştere, şi are o valoarea totală de 27,7 milioane de lei, cu TVA. Centrul, care este construit pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi va avea opt piste profesioniste de bowling, trei mese biliard, două piste minibowling, jocuri pentru copii, jocuri electronice, simulatoare, mese de minihochey, minifotbal şi minibaschet, dar şi o sală de căţărare cu suprafaţa de 250 mp, având pereţi de escaladă pentru trei tipuri de dificultate şi capacitatea de 10 persoane simultan şi o sală minigolf cu 9 module, având capacitatea de 50 de persoane.

Alte articole:   Apartamente prin Noua Casă în Vivamus Park Residence, dar și grădiniță cu creșă din 2023

Citiţi aici mai multe amănunte despre cum decurg lucrările la centrul din Poiană

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate