blog-logo

Cioban carbonizat la o stână din Brașov

Cioban carbonizat la o stână din Brașov

cadavru carbonizat

10.40 Ieri după-amiază, la ora 14.51, Postul de Poliție Hălchiu a fost sesizat prin Serviciul 112 că  un incendiu a izbucnit pe o  mirişte de pe raza comunei.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au constatat că o stână aflată în zona miriștei respective era cuprinsă de flăcări, iar miriștea era arsă pe o  suprafaţă de aproximativ 20 de hectare.

„Polițiștii au găsit cadavrul carbonizat al unui băcăuan de 54 ani, cioban la stâna respectivă, care  prezenta urme de ardere pe toată suprafaţa corpului. Incediul a fost stins de colegii de la  ISU Brașov, iar din primele verificări efectuate a rezultat faptul că incendiul a provenit de la un foc făcut de cioban în spațiu deschis, scăpat de sub control. Victima a fost transportată la Serviciului de Medicină Legală Braşov în vederea efectuarii necropsiei și stabilirii cauzei decesului, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Alte articole:   13 urși au fost prinși și relocați din orașul Brașov, în 3 ani

9.30 Polițiștii brașoveni fac cercetări după ce a fost găsit cadavrul unui bărbat carbonizat la o stână din Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate