„Piscină” pe strada Mircea cel Bătrân, după ce o conductă de apă rece s-a fisurat

„Piscină” pe strada Mircea cel Bătrân, după ce o conductă de apă rece s-a fisurat
Inundatie Grivitei

Foto: Bogdan Popescu

Chiar dacă în ultima vreme nu a mai căzut nici un strop de ploaie, zona Mircea cel Bătrân – Griviţei arăta ca după o rupere de nori în această dimineaţă.

Cauza a constituit-o de fapt una dintre conductele pricnipale de alimentare cu apă a zonei, aflată la intersecţia străzilor Mircea cel Bătrân cu Pictor Luchian, care a cedat. Şuvoiul a fost atât de puternic, încât nivelul apei a ajuns pe stradă la peste zece centimetri în câteva minute, astfel că te puteai plimba cu barca liniştit prin zonă. La intersecţia cu Emil Racoviţă s-a format chiar şi o mică „piscină”, ţinând cont că terenul era ceva mai jos.

Apa a curs cu putere ieşind şi spre B-dul Griviţei şi ajungând chiar şi până în scările unor blocuri, astfel că unii locatari au fost nevoiţi să îşi ia încălţămintea în mână pentru a reuşi să iasă din scară.

Braşovenii care locuiesc în zonă nu au ezitat însă, să nu îşi exprime nemulţumirile faţă de Compania Apa, ţinând cont că ultimele majorări ale preţului apei au fost motivate tocmai prin faptul că s-au făcut investiţii în reţele, însă, şi aşa, avariile se ţin lanţ. Unii s-au bucurat însă că apa scursă, fiindcă a mai spălat strada şi a mai răcorit locul, ţinând cont că nu a mai plouat de ceva timp.

Alte articole:   Lunga vară fierbinte cu ținute sport
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.