blog-logo

Şcoala europeană de la Râşnov va avea şi dotări europene

Şcoala europeană de la Râşnov va avea şi dotări europene

scoala noua rasnovPrimăria Râşnov a lansat licitaţia pentru dotarea cu mobilier şi materiale didactice a cabinetelor şi laboratoarelor noului corp de clădire al Şcolii Generale nr. 2.

Valoarea estimată a contractului este de 138.650 de lei. Garanţia acordată produselor va fi de minimum trei ani, iar mobilierul trebuie să fie executat în conformitate cu standardele naţionale adoptate după cele europene.

Ofertele care nu fac dovada explicită a caracteristicilor tehnice declarate vor fi considerate neconforme. Produsele vor fi livrate şi montate de către firma câştigătoare în termen maximum  45 de zile de la data semnării contractului. Edilii aşteaptă oferte până în data de 12 august.

Noul corp de clădire va fi iunaugurat odată cu începerea noului an şcolar şi are 12 de săli de clasă și 4 laboratoare. Din toamnă, unitatea şcolară se va numi „Şcoala Germană «Peter Thall», în memoria dascălului de marcă din Râşnov, dar şi în memoria comunităţii săseşti de odinioară, fiind o şcoală cu profil german. E xtinderea şcolii a fost realizată cu bani obţinuţi de Primăria Râşnov din fonduri europene pe Axa 3. Valoarea proiectului este de 8.939.344 lei, din care Primăria Râşnov a achitat o contribuţie de 2%.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Strategia de Dezvoltare Locala a Municipiului Codlea pentru perioada 2021-2027

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate