blog-logo

Atenţie unde vă trimiteţi copilul în tabără! Părinţii unui puşti de 10 ani susţin că micuţul a fost bătut de cel care-l avea în grijă

Atenţie unde vă trimiteţi copilul în tabără! Părinţii unui puşti de 10 ani susţin că micuţul a fost bătut de cel care-l avea în grijă

tabara copiiLuca are 10 ani şi este elev în clasa a III-a la o şcoală din Ploieşti. Părinţii lui au decis să-l trimită într-o tabără de o săptămână, din judeţul Covasna, unde să înveţe lucruri inedite si să se distreze sub atenta supraveghere a echipelor de traineri, după cum sună oferta postată pe site-ul taberei private.

Copiii au fost plimbaţi prin mai mult locuri, iar zilele trecute au ajuns şi într-un parc de aventură din municipiul Braşov. După cum susţine tatăl băieţelului, Luca şi-a încasat o „corecţie”, în timp ce se afla în parcul din Braşov, chiar de la supraveghetorul care avea grupul în grijă. „L-a pălmuit şi l-a strâns de mână până ce i s-a învineţit. În această tabără băiatul meu a fost însoţit de bona care are grijă tot timpul de el şi care a luat parte la tot incidentul. Totodată, trainerul a adresat injurii atât copilului meu, cât şi bonei. După ce am aflat ce s-a întâmplat, aseară, am mers după el şi l-am adus acasă, fiindcă tabăra se încheia abia sâmbătă”, ne-a spus bărbatul.

Alte articole:   Cuza Vodă, familia Mureșenilor și Unirea de la 1859

Cine are dreptate?!

Părinţii lui Luca au depus, astăzi, şi o plângere la Inspectoratul de Poliţie Covasna, în care au reclamat aceste fapte. Contactaţi de reporterii newsbv.ro, reprezentanţii tabereie covăsnene au negat incidentul. „Chiar acum am fost la parcul de aventură din Braşov şi am verificat faptele reclamate, dar nu se confirmă nimic. Se poate verifica acolo, că nu a fost bătut copilul. Noi avem personal calificat care se ocupă de copii”, a precizat administratorul taberei.

Rămâne acum, ca poliţiştii să stabilească dacă incidentul se confirmă. Până atunci, autorităţile vă recomandă să vă informaţi foarte bine înainte de a vă trimite copiii în tabere sau excursii despre condiţiile oferite şi despre personalul care le deserveşte, anii trecuţi, existând numeroase surprize neplăcute în special în ceea ce priveşte hrana oferită, dar şi condiţiile de cazare din taberele private.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate