blog-logo

Prin miracol, după un control al ITM, salariaţii Nitramonia şi-au primit banii şi au încetat greva

Prin miracol, după un control al ITM, salariaţii Nitramonia şi-au primit banii şi au încetat greva
Combinatul chimic Nitramonia

Combinatul chimic Nitramonia

Salariaţii de la Nitramonia au încetat în această după-amiază orice formă de protest, după ce au fost anunţaţi oficial că îşi vor primii banii restanţi.

Surprinzător sau nu, conducerea combinatului a decis să le dea salariaţilor vineri banii restanţi pe lunile mai şi chenzina pe iunie, după ce, astăzi, inspectorii ITM, de la Compartimentul Relaţii de Muncă, au făcut o vizită inopinată la combinat. Controlul a fost ordonat de prefectul Mihai Mohaci, care, vineri dimineaţă, se va întâlni cu directorii societăţii.

„Nu se poate să îşi bată joc cineva de atâţia oameni. Mâine, voi avea o discuţie cu conducerea pentru a vedea care sunt problemele şi ce se va întâmpla pe viitor”, a declarat pentru newsbv.ro prefectul Mihai Mohaci.

Alte articole:   Cinci intervenții ale salvamontiștilor, astăzi, în Poiana Brașov

Mai mult, s-a convenit ca până în data de 15 august 2013 să  fie achitate toate drepturile salariale la zi, a precizat președintele CNS Cartel ALFA Filiala Braşov, Fănică Gabor.

Distribuie dacă îți place!
  1. bine ca au reusit si astfel primesc bani. eu de exemplu am de primit in baza sentintei judecatoresti pt anul 2009 restante salariale de la scoala generala moieciu dar secretara scolii nu vrea sa puna in aplicare sentinta motivul ca nu am prioritate si ca trebuie sa astept pana in decembrie prima data mi a zis ca daca aveam sentinta imi dadea bani, la 2 sapt dupa ce am trimis sentinta nu mai imi the ca nu mai predau la aceea scoala si nu am prioritate in fata fostilor colegii.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate