blog-logo

Johannis: Aş fi preferat ca Sibiul să fie capitala fiscală a regiunii, nu Braşovul

Johannis: Aş fi preferat ca Sibiul să fie capitala fiscală a regiunii, nu Braşovul

klaus johannisPrimvicepreşedintele PNL și primarul Sibiului, Klaus Johannis, a mărturisit astăzi că ar fi preferat ca Direcţia Financiară Regională să fie fixată de Guvern la Sibiu, nu la Braşov, recunoscând că nu este de acord cu colegii săi, liberalii sibieni, care au văzut ca pe „o victorie“ faptul că Sibiu va fi capitala Direcţiei Antifraudă.

„Nu sunt nici mulţumit, nici nemulţumit. Sincer, îmi e indiferent. Atâta timp cât facem ceva ce funcţionează mai bine, sunt mulţumit aşa, la modul general. Ministrul Finanţelor s-a angajat în această restructurare, ne-a garantat la partid că este o restructurare care face să meargă mai bine lucrurile şi, una peste alta, îl cred. Eu nu am văzut-o ca pe o victorie“, a spus primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

El a afirmat că nu îi place că Antifrauda va fi la Sibiu pe criteriul că aici „riscul de corupţie este mare“.

„Coroborat cu declaraţiile de după şedinţa de guvern, că Direcţiile Financiare s-au pus unde sunt bani mulţi şi Direcţiile Antifraudă unde riscul de corupţie este mare, nu îmi place. Aş fi preferat invers. Dacă aşa s-a hotărât (…) nu am o problemă cu asta“, a precizat prim-vicepreşedintele PNL.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Salvamont România: Aproape 100 de persoane, salvate în ultimele 24 de ore

Leave a Reply

Your email address will not be published.