Materialele reciclabile prind viaţă pe „strada cea mai verde” din oraş

Materialele reciclabile prind viaţă pe „strada cea mai verde” din oraş

Strada Postavarului verdeStrada Postăvarului începe să se transforme, încet, încet, în cea mai verde stradă a Braşovului. Depoul de Artă Urbană, în parteneriat cu Asociaţia Împreună pentru Dezvotarea Comunităţii şi Primăria Braşov, a început încă de acum câteva săptămâni să aducă pomişori ornamentali pe această stradă, iar până la jumătatea lunii august, când va începe şi Festivalul Fatzada Street Fest, verdeaţa va cuprinde în întregime această stradă din centrul oraşului.

Dan Oprea, reprezentantul Depoului de Artă Urbană, a precizat că şi materialele reciclabile vor fi de mare folos la împodobirea acestei străzi. Astfel, butoaiele vechi de tablă care au ajuns la fier vechi vor fi transformate în ghivece, care vor fi pictate de către artiştii care vor veni la festival în perioada 16 – 18 august, iar din paleţii de lemn se vor face bănci sau suporturi pentru flori. Până pe 10 august, vor fi aduse pe această stradă şi grădini mobile, dar şi alte plante perene.

Alte articole:   VIDEO „Ecole hoteliere de Lausanne“ va avea la Brașov clase de învățământ dual în domeniul ospitalității
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate