blog-logo

Baza de tratament din noua nu duce lipsă de clienţi însă, deocamdată, încasările sunt destul de mici

Baza de tratament din noua nu duce lipsă de clienţi însă, deocamdată, încasările sunt destul de mici

Baza tratament camin Noua (36)Baza de tratament de la Căminul de Bătrâni din Noua a fost deschisă publicului de la începutul lunii iunie, iar, acum, funcţionează la capacitate maximă. Începând de luni, s-a dat drumul şi la terapia în bazin, ţinând cont că a fost necesară rezolvarea unor probleme tehnice. Viceprimarul Răzvan Popa a precizat că de la deschiderea bazei şi până după jumătatea lunii iulie, au fost tratate aproape 300 de persoane, dintre care, mai mult de jumătate, 173, au plătit integral costurile terapiei. Astfel, încasările au fost de 32.404 de lei, încă cheltuielile de administrare sunt cu mult mai mari, 51.106, fiind doar cheltuielile cu personalul pe o lună.

„De la bun început nu s-a pus problema ca această bază de tratament să se susţină doar din încasări. Cel puţin până la finele acestui an, ne-am propus ca încasările să fie cam un sfert din cheltuieli”, a susţinut Răzvan Popa.

În luna iunie, încasările au fost de 12.968 de lei, iar în iulie au început să crească destul de bine, până pe data de 20, fiind încasate 19.463 de lei, de la pacienţii care au efectuat diverse proceduri.

Alte articole:   Dacă tot e zi electorală, bancuri cu politicieni...

Edilii speră la mai mulţi clienţi după ce se va deschide şi „hotelul”

Edilii speră că încasările vor creşte odată cu deschiderea centrului de tip respiro în cadrul bazei unde vor putea fi cazaţi bătrânii cu dizabilităţi pe o perioadă determinată, respectiv pe perioada în care familia este plecată şi nu are cine să îi îngrijească. Aripa liberă a căminului are în total 33 de camere, iar reprezentanţii Primăriei vor să amenajeze într-o parte acest centru, iar în cealaltă şi câteva camere unde să se poată caza cei care vin din judeţ sau din afara judeţului pentru a beneficia de serviciile bazei de tratament.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate