Drum expres Brașov – Sfântu Gheorghe. Citește aici pe unde!

Drum expres Brașov – Sfântu Gheorghe. Citește aici pe unde!

antal arpadAutoritățile locale din Sfântu Gheorghe și cele din Brașov colaborează pe o serie de proiecte menite să strângă legăturile de viitor între cele două orașe.

Unul dintre aceste proiecte vizează realizarea unui drum expres pe DJ Sfântu Gheorghe – Ilieni – Hărman – Brașov, care ar face posibilă parcurgerea distanței între cele două orașe în 20 de minute. Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, susține că orașul are o colaborare foarte bună cu municipiul Brașov, iar realizarea drumului expres ar veni în întărirea relațiilor și în beneficiul locuitorilor din cele două așezări urbane. „Este adevărat, există un astfel de proiect, însă deocamdată totul este la nivelul de discuții, nu am văzut niciun document în acest sens, așa că suntem încă extrem de departe de a semna acte. Dar pot spune ferm și clar că da, avem mai multe proiecte de colaborare cu Brașovul, suntem în permanent contact cu autoritățile locale de acolo și dacă e ceva ce putem face în folosul locuitorilor din Sfântu Gheorghe, sigur facem”, a declarat primarul Antal pentru Observatorul de Covasna.

Antal și-a mai exprimat speranța că discuțiile de la nivel guvernamental, legate de realizarea unei autostrăzi Bacău – Brașov, se vor concretiza, arătând că asta ar fi o ocazie excelentă pentru Sfântu Gheorghe, care astfel s-ar conecta foarte ușor la beneficiile oferite de o așa investiție.

Alte articole:   Bărbat din Făgăraș, reținut după ce a furat o geantă dintr-o mașină
Distribuie dacă îți place!
Loading...
  1. intr-o zi cu trafic normal imi trebuie cam 20-25 minute pana in Sf. Gheorghe pe drumul actual. ce vorbim aici?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.