blog-logo

Haine mai ieftine, până la finele lui octombrie, în magazinele din Braşov

Haine mai ieftine, până la finele lui octombrie, în magazinele din Braşov

soldari reduceri preturiÎncepând cu data de 1 august şi până în 31 octombrie, este perioada legală a reducerilor de preţuri. În acest interval de timp, comercianţii pot stabili, la alegere, o perioadă de 45 de zile în care pot efectua reduceri de preţ la  produsele a căror desfacere are caracter sezonier, respectiv sunt destinate sezonului primăvară-vară, cu condiţia să respecte reglementările legale în vigoare.

Comercianţii au obligaţia să notifice la Primăria Braşov perioada în care efectuează  vânzările de soldare, cu cel puţin 15 zile înainte de începerea operaţiunilor. Nerespectarea prevederilor legale referitoare la reducerile de preţ se sancţionează cu amenzi contravenţionale ce pot ajunge până la 20.000 lei. Notificările se depun la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, cam. 1, programul cu publicul fiind de Luni până Vineri, între orele 8.00-12.30 şi 13.30-16.00.

Alte articole:   Francul elvețian a pierdut 8 bani în două luni

Ce magazine au anunţat mari reduceri de preţuri

Printre magazinele care au anunţat deja soldări se numără cele din complexele comerciale Unirea Shopping Center şi Star. Până în prezent, au fost depuse 23 notificări pentru soldare, iar 7 societăţi au fost atenţionate că notificările depuse nu respectă perioada de soldare prevăzute de lege, respectiv 1 august – 31 octombrie.

Vânzările  promoţionale nu trebuie notificate la Primăria Braşov, deoarece nu sunt considerate reduceri de preţuri. Deşi nu sunt considerate vânzări promoţionale, nici pentru următoarele activităţi nu trebuie depuse notificări la primărie: acţiunile de promovare efectuate de producători şi acţiunile de lansare de produse noi pe piaţă;

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate