blog-logo

Cea mai mare competiție de tenis pentru copii, la Brașov

Cea mai mare competiție de tenis pentru copii, la Brașov

Competiţia de tenis este dedicată copiilor. Foto: insport.roÎn perioada 27 iulie 2013 – 3 august 2013, pe terenurile bazei sportive Dinamo Brasov va avea loc cea de-a V-a editie a „Cupei Consiliului Judetean Brasov” la tenis de camp pentru copii si juniori.

Turneul se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Tenis, pe cinci categorii de vârstă (fete si baieti) 10 ani, 12 ani, 14 ani, 16 ani si 18 ani. Pentru 10, 14 si 18 ani concursul este de categoria I – primele trei locuri urmand sa primeasca 500, 400 si respectiv 300 de puncte. Pentru 12 si 16 ani turneul este de categoria a II-a, deoarece în aceeași perioada se mai desfasoara două turnee internationale.

Alte articole:   Polițiștii din Brașov au identificat un bărbat, care deținea, fără drept, o armă letală

Primii trei clasati la aceste categorii vor puncta dupa cum urmeaza: primul loc 250 puncte, locul doi 200 puncte, iar locul trei 175 de puncte.

Competitia de dublu se va desfasura la categoriile de varsta 14 si 18 ani, punctele pentru categoria I fiind 125, 100 si 88, iar pentru categoria a II-a 63, 50 si 44.

„Pe langa acesta organizatorii vor oferi castigatorilor premii, diplome si medalii, cu sprijinul Consiliului Județean Brașov. Pana la aceasta ora s-au inscris pe site-ul federatiei peste 120 de participanti, numarul total de sportivi urmand sa depaseasca 150“, a precizat astăzi președintele Comisiei de sport – turism a Consiliului Județean, Dragoș Crăciun.

Alte articole:   Incendiu la Săcele, cu două victime: o femeie şi un copil

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a declarat că „este cel mai puternic turneu ca număr de sportivi, având în vedere că la această oră se desfășoară alte șapte turnee de tenis la nivel național. FRT, în acest mandat are ca proiect creșterea copiilor și a juniorilor pentru performanță“.

Desi in paralel cu acest concurs se mai desfasoara inca 7 in tara, turneul de la Brasov se bucura de cea mai numeroasa prezenta. Vor fi participanti din toate colturile tarii, din care  amintim: Arad, Constanța, Iași, Pitești Ploiești, București și bineînțeles Brașov. Înscrieri la competiție se mai pot face pânîă mâine, la ora 20.00.

Alte articole:   Chefi renumiți vă învață să gătiți acasă mâncărurile preferate. Azi, somon la cuptor cu piure de păstârnac și sparanghel sote

Toți sportivii vor fi invitati duminica la Kids Party si vor beneficia si de alte surprize pe durata competitiei, inlcusiv de un tur cu autobuzul etajat prin centurl istoric al Brașovului.

 

 

 

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate