blog-logo

„Liga Campionilor“ la Zilele Râșnovului

„Liga Campionilor“ la Zilele Râșnovului

traistariu adi vestea24 de concurenți – 14 la juniori și 9 la seniori – se vor întrece începând de astăzi la concursul de muzică „Liga Campionilor“, care poate fi vizionat zilnic, în irect, de la ora 20.00, la TVS Holding. Președintele juriului , format din 11 membri, este Mihai Trăistariu.

„Zilele orașului Râșnov reprezintă cea mai apreciată sărbătoare, atât pentru râșnoveni, cât și pentru locuitorii din localitățile învecinate și chiar pentru turiști. Faptul că acest concurs de muzică pop, numi sugestiv «Liga Campionilor», la ediția a patra, se desfășoară în cadrul acestui mare eveniment, reprezintă o apreciere din parte organizatorilor față de talentul deosebit al concurenților, care au, astfel, onoarea de a evolua pe scena acestui eveniment, unde, ani la rând, au cântat cele mai importante vedete de muzică ușoară și populară din România. În cele patru zile ale competiției veți avea ocazia să testați calitatea serviciilor turistice oferite de unitățile de cazare, să vedeți cele mai importante obiective turistice ale stațiunii Râșnov, dar și să participați la Festivalul Ecvestru, ajuns deja la ediția a noua. Festivalul ecvestru este, la ora actuală, cel mai frumos și mai spectaculos eveniment din România, dedicat calului“, a declarat președintele Asociației Rosenau Turism, Constantin Ungureanu.

Alte articole:   DNA are pagină oficială pe Facebook

„În strategia de dezvoltare turistică a Râșnovului, turismul cultural și turismul sportiv sunt cele mai importante capitole. Râșnovul este o destinație turistică, atât prin identitatea sa istorică, cât și prin evenimentele artistice, culturale și sportive care reunesc valori autentice. Prin obiectivele sale și valoarea participanților, concursul internațional de muzică «Liga Campionilor» se înscrie printre evenimentele importnante ale agendei culturale râșnovene din 2013. Prin concursul internațional de muzică «Liga Campionilor», Râșnovul a intrat în calendarul concursurilor de muzică pentru copii și tineret din România. Este un motiv de mândrie pentru comunitatea noastră și sperăm ca orașul nostru să devină o arenă pentru viitorii campioni ai muzicii internaționale. O ligă condusă de Mihai Trăistariu nu poate să fie altfel. Le-am pregătit concurenților mai multe surprize, respectiv vizite la trambulinele pentru săriturile cu schiurile, la Cetate, la Biserica Evanghelică și la peștera de pe drumul spre Poiana Brașov“, a precizat astăzi primarul Adrian Veștea.

Alte articole:   27.11.2020 428 de cazuri noi de COVID-19, la Brașov. În total, s-au infectat 18.449 de persoane

„Obsesia mea este una singură: talentul. Talentul trebuie să învingă non-valorile, care inundă la această oră televiziunile naționale. Această competiție este făcută cu un scop, și anume acela de a arăta publicului larg care ne sunt valorile, care ar trebui să ne fie idolii, cine sunt oamenii care merită lauri, cine sunt cei care merită multă apreciere și susținere. Tinerii din ziua de azi sunt derutați! Ziarele și televiziunile preferă kitsch-urile și non-valorea, în detrimetul talentului. Totul pentru o fărâmă de audiență în plus…. Și atunci… ce ne facem oameni buni? Ce exemple au copiii noștri? «Liga Campionilor se vrea o competiție dreaptă, unde cei mai buni dintre cei mai buni vin să concureze cu drag și dragoste de muzică , unde bătălia cruntă se transformă în plăcerea de a concura, unde valoarea primează, iar talentul iese întotdeauna în față. Voi susține mereu oamenii valoroși, cu atât mai mult muzicienii care demonstrează prin premiile lor că sunt apreciați nu nunmai la noi, dar și peste hotare! Îmi doresc ca «Liga Campionilor» în muzică să devină peste ani cea mai mare și cea mai corectă competiție muzicală, în care să se întreacă cele mai buen voci din România și de peste hotare“, a spus președintele juriului, Mihai Trăistariu. Acesta a mai anunțat că va oferi personal și un premiu special. El a promis că va face duet cu unul/una dintre concurenți/concurente și îl va promova în emsiunile televizate din plan central.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.