Oțelul Galați a învins acasă la Corona

Oțelul Galați a învins acasă la Corona

corona-brasov-fc-arges-Oţelul Galaţi a învins nou-promovata ASC Corona 2010 Braşov cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, într-un meci din prima etapă a Ligii I de fotbal, ediţia 2013-2014.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de brazilianul Marquinhos (73), dintr-un penalty acordat după ce Vasile Olariu l-a lovit cu piciorul în cap pe Cristian Sîrghi şi a fost eliminat. La faza respectivă, portarul Traian Marc respinsese în două rânduri şuturile gălăţenilor, înainte de a se produce infracţiunea.

Corona, singura nou-promovată care a pierdut în prima rundă (Poli Timişoara 2-0 cu Dinamo, Săgeata Năvodari 1-0 cu Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani 0-0 cu CFR Cluj), a terminat partida în 9 oameni, după ce Burlacu a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben (89).

Braşovenii au avut o ocazie mare de gol în prima repriză, prin Ion Coman (40), dar oaspeţii şi-au creat mai multe situaţii de gol, cele mai clare prin Marquinhos (41) şi Neagu (54).

ASC Corona 2010 Braşov – FC Oţelul Galaţi 0-1 (0-0), stadion ”Tineretului” – Braşov

A marcat: Marquinhos (73 – penalty).

Cartonaşe roşii: Vasile Olariu (Corona, 72), Marius Burlacu (Corona, 89).

Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Iulian Radu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca)

Observatori: Vidan Adrian (Bucureşti) – CCA, Mircea Călin (Bucureşti) – LPF.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap