Un om al străzii, imobilizat într-un cărucior cu rotile, ucis în Gara Brașov

Un om al străzii, imobilizat într-un cărucior cu rotile, ucis în Gara Brașov

crimaPoliţiştii de la Postul de Transport Feroviar  Braşov-Călători au fost sesizaţi telefonic sâmbătă după amiază, în jurul orei 16.00, prin Serviciul 112, că în incinta Staţiei CF Braşov-Călători, în tunelul de acces către peroane, se află, într-un cărucior cu rotile, un bărbat  înjunghiat.

„Polițiștii T.F., împreună cu specialişti criminalişti din cadrul I.P.J. Braşov şi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au stabilit faptul că un băcăuan de 46 ani, cunoscut ca om al străzii, aflat  într-un cărucior cu rotile, prezenta o plagă înjunghiată la nivelul inimii“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

La faţa locului a sosit şi un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Braşov care a transportat bărbatul la  Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov, unde, din păcate, nu a mai putut fi salvat. În urma cercetărilor, oamenii legii, după numai 50 de minute de la sesizare, au prins, în zona Gării C.F.R. Brașov, suspectul în acest caz, un ieșean de 42 ani, cunoscut și el ca om al străzii.

Suspectul a fost reținut și urmeaza să fie prezentat azi magistraților cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub cordonarea  procurorului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Anunț important din partea reprezentanților RATBV
Loading...
loading...
 1. Boschetari… ce sa le ceri. E bine ca Politia TF sta cu mainile in san si ii lasa sa isi faca decap prin gara, punandu-i in pericol si pe restul oamenilor, care trec pe acolo sau doar stau si asteapta trenul. Rusine!

  Reply
 2. Politia freaca doaga. Gara Brasov nu e demna de "poarta" de intrare in Brasov.

  Reply
  • Adevarul e ca gara aia e foarte dubioasa. Amavut „placerea” sa petrec cateva ore intr-o noapte acolo si m-am simtit ca un pisoi in mijlocul unei haite de hiene.

   Reply
 3. La Brasov, daca gospodarul cel dintai al orasului este moldovean si boschetarii sunt moldoveni! Un oras de moldoveni!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.