Echo Investment amână pentru 2014 startul construcției mall-ului Korona

Echo Investment amână pentru 2014 startul construcției mall-ului Korona

centrul comercial koronaCompania Echo Investment va incepe abia anul viitor constructia centrulului comercial de 100 de milioane de euro Korona Brasov, pentru care a cumparat un teren de cinci hectare in urma cu cinci an, desi cele mai recente anunturi ale dezvoltatorului polonez estimau initierea lucrarilor in aceasta vara, fiind alocate 14,7 milioane de euro în acest sens.
În cel mai recent raport al companiei se arata ca inceperea constructiei mall-ului de 30.500 metri patrati este prevazuta pentru prima jumatate a anului viitor, iar livrarea pentrua doua parte a anului 2015, relateaza Mediafax.

Reprezentantii Echo Investment, companie controlata de omul de afaceri Michal Solowow, al treilea cel mai bogat om din Polonia, anuntau in decembrie anul trecut ca vor sa inceapa in vara acestui an lucrarile la mall-ul din Brasov si ca sunt dispusi sa investeasca pentru inceput fonduri proprii. De asemenea, acestia estimau ca vor obtine autorizatia de constructie pana cel tarziu in aprilie.

Dezvoltatorul a semnat in toamna anului trecut un contract grupul francez Carrefour pentru inchirierea unui spatiu de 8.500 de metri patrati in mall. Planurile companiei erau ca pana la finalul anului 2014 sa livreze proiectul din Brasov, iar in decurs de 12 luni sa fie extins cu inca 10.000 de metri patrati.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Poliția a deschis o anchetă după ce Raed Arafat a fost amenințat cu moartea!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.