blog-logo

Festival culinar caritabil pe strada Postăvarului

Festival culinar caritabil pe strada Postăvarului

HCS_Brasovul-in-bucate_poster-A3_3În perioada 3-4 august, cele mai apreciate restaurante din Brașov își vor muta bucătăriile în stradă și îi vor îmbia pe trecători cu 30 dintre cele mai gustoase mâncăruri din lume. Gustul Brașovului va fi dezvăluit prin arome apetisante chiar în inima orașului, pe strada Postăvarului.

Timp de două zile, brașovenii și turiștii sunt așteptați aici cu mâncăruri delicioase, lecții de gătit, demonstrații culinare și degustări de vin. Mâncarea va fi servită pe terasele personalizate ale restaurantelor participante, unde atmosfera va fi întregită de acorduri de vioară și muzică ambientală. Cei care ajung pe strada Postăvarului pentru a simți gustul Brașovului vor putea cumpăra bilete de tombolă la care pot câștiga vouchere la restaurantele participante, ustensile de bucătărie și condimente pentru preparate savuroase.

Alte articole:   Programul centrului de vaccinare din cadrul Spitalului Militar din Brașov, extins, de astăzi

În plus, participanţii sunt invitați să își voteze restaurantul preferat, fiind automat înscrişi într-un concurs care are ca premiu o invitaţie de două persoane la o cină elegantă, într-o locație exclusivistă, cea care va încheia prima ediție a Festivalului „Brașovul în bucate“. Pentru prima dată, duminică, 4 august, Bastionul Țesătorilor își deschide porțile pentru a găzdui acest dineu. Începând cu ora 20.00, restaurantele participante vor oferi aici, un meniu gourmet, alcătuit din trei feluri de mâncare. Mario & The Teachers îi vor încânta pe invitați cu acorduri de jazz, iar unul dintre cei mai iubiți maeștrii bucătari din România va oferi o demonstrație culinară de excepție.

Alte articole:   Program prelungit la Centrul de vaccinare de la Policlinica Municipiului Săcele

Pentru că locurile sunt limitate la 12 pentru fiecare restaurant, cei care doresc să guste din delicatesele pregătite cu această ocazie, trebuie să opteze în prealabil pentru unul dintre restaurante și să cumpere un bilet în valoare de 100 de lei.

Parte din veniturile obținute în cadrul Festivalului „Brașovul în bucate“ vor fi direcționate către HOSPICE Casa Speranței, cu scopul de a asigura continuitatea serviciilor oferite copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile.

Distribuie dacă îți place!
  1. Ce frumos, foarte frumos!

    Reply
  2. o initiativa frumoasa, care se adauga multor altora care fac cinste acestui oras…primarul asta nu numai ca a transformat orasul intr-un oras model din Romania, dar l-a ridicat la nivelul multor orase europene..ca brasoveanca trecuta de 50 de ani, imi scot palaria in fata unui moldovean care a facut pentru orasul meu mai mult decat toti edilii brasoveni, in ultimii 50 de ani.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.