blog-logo

Dacă nu mai avem Cerbul de Aur, o să avem Romanian Music Awards, în Piaţa Sfatului

Dacă nu mai avem Cerbul de Aur, o să avem Romanian Music Awards, în Piaţa Sfatului

romanian-music-awardsPiaţa Sfatului va fi pe 14 septembrie, pentru a doua oară, gazda galei Romanian Music Awards. Show-ul de excepţie care premiază cei mai buni performeri ai ultimului an a ajuns la ce-a de-a XII-a ediţie. Publicul extraordinar a convins organizatorii evenimentului să se întoarcă la Braşov, după primirea călduroasă din 2011, anul trecut, spectacolul desfăşurându-se la Craiova, unde nu au avut parte de o atmosferă prea bună. Evenimentul este o oportunitate pentru turismul braşovean, ţinând cont că singurul eveniment de amploare care se organiza vara sau la începutul toamnei la Braşov era Cerbul de Aur.

„Am avut parte de un public excepţional. Piaţa Sfatului a fost neîncăpătoare pentru zecile de mii de persoane care au venit la decernarea premiilor Romanian Music Awards. Acest public minunat ne-a convins că anul acesta poate fi din nou gazda perfectă”, a declarat Giovanni Francesco, organizatorul evenimentului. „Organizarea, pentru a doua oară, a celui mai important eveniment muzical din România reprezintă o confirmare a faptului că Braşovul a fost şi va rămâne una dintre cele mai importante destinaţii pentru evenimentele muzicale de mare anvergură. Dacă ediţia din 2011 a adus în faţa braşovenilor zeci de artişti importanţi, anul acesta, conform declaraţiilor organizatorilor, vom avea un eveniment de referinţă pentru istoria festivalurilor muzicale de acest gen din România”, a precizat primarul George Scripcaru.

Alte articole:   CNAIR: Trafic închis pe mai multe drumuri naționale din cauza zăpezii viscolite

Ca în fiecare an, artiştii care vor urca pe scenă vor surprinde cu show-uri unice, iar apariţiile pe covorul roşu se anunţă a fi spectaculoase. Organizatorii, Music Channel, vor anunţa în curând adresa site-ului pe care se pot vota nominalizaţii.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.