blog-logo

Un elev a rămas nerepartizat la liceu deşi a avut media 8,63

Un elev a rămas nerepartizat la liceu deşi a avut media 8,63

bacalaureatCinci elevi din judeţul Braşov au intrat la liceu cu media 10, patru dintre ei la Colegiul „Andrei Şaguna” din Braşov şi unul la Colegiul „Radu Negru” din Făgăraş, în timp ce media cea mai mică a fost 3,62, la un colegiu tehnic tot din Braşov, iar un elev a rămas nerepartizat deşi a avut media 8,63.

Unitatea de învăţământ la care s-a intrat cu cele mai mari medii este Colegiul Naţional „Andrei Şaguna” din Braşov, unde au fost înregistrate patru medii de 10, iar ultima medie de admitere a fost 9,56.

Pe următorul loc se situează Colegiul Naţional de Informatică „Dr. Grigore Moisil”, unde ultima medie de intrare a fost 9,24.

Alte articole:   24% dintre angajaţi spun că lucrează exclusiv „remote”. Mulți spun s-ar întoarce la birou dacă angajatorii ar acorda beneficii

De asemenea, la Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă” cea mai mică medie de intrare a fost 9,11, iar la Colegiul Naţional „Unirea” ultima medie de admitere a fost de 7,14.

La Colegiul Naţional „Radu Negru” din Făgăraş un elev a intrat cu media 10, ultima medie de admitere fiind 8,75. La popul opus, cea mai mică medie de intrare, 3,62, s-a înregistrat Colegiul Tehnic „Remus Răduleţ” din Braşov, la specializarea mecanică.

Medii de admitere sub 4 au mai fost înregistrate la Liceul „Sextil Puşcariu” din Bran (3,70), Colegiul „Aurel Vijoli” din Făgăraş (3,68), la Liceul „V. Jinga” din Săcele (3,93), la Coelgiul Tehnic „Transilvania” Braşov (3,84) şi la Colegiul de Agricultură şi alimentaţie „Ţara Bârsei” din Prejmer (3,84).

Alte articole:   Peste 280 de cazuri de Covid-19, în ultimele 24 de ore, în județul Brașov

După prima etapă de repartizare un singur elev a rămas nerepartizat, deşi a obţinut media 8,63, deoarece acesta a completat pe fişa de înscriere prea puţine opţiuni. Pentru a doua etapă a repartizării, în judeţul Braşov au mai rămas neocupate 930 de locuri în 19 unităţi de învăţământ. Cele mai multe locuri libere, 88, sunt la specializarea mecanică de la Colegiul Tehnic „Transilvania” din Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.