Scripcaru, tot mai aproape de PNL

Scripcaru, tot mai aproape de PNL

scripcaruBiroul Permanent National al Cluburilor Studenţeşti Liberale s-a reunit la Braşov în şedinţă ordinară, sâmbătă,13 iulie.

Alături de studenţii liberali au fost Adrian Atomei, viceprimarul municipiului Braşov şi Valentin Șoneriu, secretar de stat, iar ca invitat a participat George Scripcaru, vicepreședinte PDL și primarul municipiului Braşov. Cei trei i-au îndemnat pe reprezentanţii CSL să nu renunţe la activitatea politică pentru că numai studenţii şi tinerii pot contribui la întinerirea mediului politic.

În cadrul şedinţei, membrii BPN au adoptat rezoluţia (sic!) „Cluburile Studenţeşti Liberale sunt împotriva copiatului la examene“ pentru a evidenţia dezacordul lor în ceea ce priveşte abuzurile din sistemul românesc de examinare. Iată povestea rezoluției. La final, newsbv.ro are o întrebare retorică pentru membrii CSL.
Cluburile Studenţeşti Liberale felicită elevii oneşti pentru rezultatele bune obţinute la examenul de Bacalaureat şi îşi exprimă încrederea că universităţile româneşti sunt pregătite să îi ajute pe tineri să-şi descopere vocaţia şi să practice meseriile care li se potrivesc.
Din nefericire, examenul de Bacalaureat a fost din nou aruncat în derizoriu de către mediatizarea excesivă a problemelor apărute la Liceul Teoretic ‘Dimitrie Bolintineanu’ şi la alte câteva centre de examen din ţară. Existenţa unui număr de 15 cazuri de potenţială fraudă şi a unui număr de 318 elevi eliminaţi din examen este îngrijorătoare. ştirile repetate obsesiv despre şpăgi şi elevi care copiază au indus românilor ideea că acest examen nu este unul corect, ci unul lipsit de onestitate din partea absolvenţilor de liceu. Astfel, elevii care au învăţat constant în cei patru ani de liceu şi s-au pregătit temeinic pentru acest examen au fost asimilaţi celor care au vrut să îl treacă fraudulos.
Studenţii liberali se declară împotriva copiatului la examene, indiferent că este vorba de Bacalaureat sau de admiterea la facultate. Suntem convinşi că elevii români sunt inteligenţi, creativi şi capabili să înveţe, fiind pregătiţi pentru provocările care îi aşteaptă fără a fi nevoie să apeleze la fraudarea examinărilor.
„Ca şi reprezentanţi ai studenţilor, facem un apel către toţi absolvenţii care vor da admitere la facultate să nu accepte copiatul la examene. Sistemul de examinare românesc este de prea mult timp afectat de abuzuri, scandaluri şi corupţie, de aceea această stare de lucruri trebuie să înceteze. Admiterea la facultate trebuie făcută utilizând propriile forţe şi cunoştinţe, pe baza competitivităţii între candidaţi şi nu pe baza unor falsuri“, a declarat Claudia Benchescu, presedintele CSL Romania.
Cluburile Studenţeşti Liberale solicită autorităţilor şi organizatorilor examenelor să facă tot posibilul pentru a preîntâmpina actele frauduloase şi să aibă toleranţă zero atunci când acestea au loc. Trebuie să fim fermi şi să arătăm că necinstea nu ne este caracteristică.
Pe umerii noilor generaţii stă reconstrucţia României şi este esenţial ca fiecare student să pornească la drum cu onestitate şi corectitudine, pentru a fi capabil să îşi găsească facultatea şi domeniul în care să se poată manifesta natural şi în care îşi poate atinge potenţialul.

La Biblie scrie să ridice piatra și să arunce acela care în adâncul sufletului lui știe că nu a păcătuit. Dacă ar fi să semneze această rezoluție membrii CSL, câți ar crede în ceea ce scrie mai sus??? Așa că povești nemuritoare și desene pe asfalt pot mulți….

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Polițiștii din Brașov: ,,Nu le dați ocazia infractorilor să acționeze’’
Loading...
loading...
 1. am si eu o intrebare daca Domnul Scripcaru cheltuie bani muuulti pentru aeroport si alte proiecte in judetul nostru nu am nimic impotriva dar sunt curios cand are de gand sa fac ceva si pentru oamenii care au dosare la primarie pentru obtinerea unei locuinte de stat…. multe audiente si mai multe minciuni si vrajeli cat oare sa mai asteptam chiar atat de greu e sa faca ceva si pentru noi cei care am fost evacuati din casele de rial…… orcum rusine sa va fie cei care nu faceti nimic in privinta asta

  Reply
 2. Cred ca titlul corect al articolului ar fi fost: ” Scripcaru, tot mai aproape de PNL sau Atomei, tot mai aproape de PDL???”.

  Reply
 3. Mai băieți voi nu prea pricepeti se pare. Scripcaru a fost invitat la o sedinta nationala a structurii studentesti din PNL. Mă intreb eu, oare Antonescu nu are nici o legatura cu asta? O fi venit așa Scripcarul ca ii e drag Toma?

  Reply
 4. De rusine, nu mai poate fi vorba ca au obrazul ca talpa, dar de ce nu iese in parc, de exemplu, unde sa nu fie lingaii lui, sa vedem ce zice lumea … ?!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate