Răsturnare de situație în cazul bărbatului căzut de la etaj!

Răsturnare de situație în cazul bărbatului căzut de la etaj!
Foto: arhiva

Foto: arhiva

Procurorii brașoveni au descoperit că bărbatul care a căzut de la etajul trei, pe Aleea Constructorilor, după ce a fost la o petrecere, nu a fost o greșeală a acestuia!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov spun că în noaptea de 09/10.07.2013, în timp ce se aflau acasă la Robert Ionete , din municipiul Braşov, unde consumau băuturi alcoolice, între victimă și proprietarul locuinței a izbucnit un conflict verbal, „urmat de agresarea fizică a părţii vătămate de către inculpat. Partea vătămată a părăsit locuinţa însă a fost urmărită de inculpat şi, pentru a-şi asigura scăparea,a escaladat balconul de la capătul holului,situat la etajul 3 al imobilului, moment în care s-a precipitat pe asfaltul din faţa scării“, precizează procurorul Ramona Muscalu, înlocuitor al purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul.

Alte articole:   Scrisoarea cititorului: Calea București, pistă nocturnă de raliu pentru mașinile tunate

Din acest motiv, procurorii au dispus la data de 10 iulie 2013 începerea urmăririi penale faţă de Robert Ionete (35 ani), acuzat de „tentativă de omor”.

Faţă de inculpat s-a dispus luarea măsurii reţinerii, iar Tribunalul Braşov, la data de  11.07.2013, a admis propunerea de arestare preventivă formulată faţă de inculpat, pentru o durată de 29 de zile.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate