blog-logo

Răsturnare de situație în cazul bărbatului căzut de la etaj!

Răsturnare de situație în cazul bărbatului căzut de la etaj!
Foto: arhiva

Foto: arhiva

Procurorii brașoveni au descoperit că bărbatul care a căzut de la etajul trei, pe Aleea Constructorilor, după ce a fost la o petrecere, nu a fost o greșeală a acestuia!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov spun că în noaptea de 09/10.07.2013, în timp ce se aflau acasă la Robert Ionete , din municipiul Braşov, unde consumau băuturi alcoolice, între victimă și proprietarul locuinței a izbucnit un conflict verbal, „urmat de agresarea fizică a părţii vătămate de către inculpat. Partea vătămată a părăsit locuinţa însă a fost urmărită de inculpat şi, pentru a-şi asigura scăparea,a escaladat balconul de la capătul holului,situat la etajul 3 al imobilului, moment în care s-a precipitat pe asfaltul din faţa scării“, precizează procurorul Ramona Muscalu, înlocuitor al purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul.

Alte articole:   Elevii cer să fie introduși pe lista prioritară de testare pentru COVID-19

Din acest motiv, procurorii au dispus la data de 10 iulie 2013 începerea urmăririi penale faţă de Robert Ionete (35 ani), acuzat de „tentativă de omor”.

Faţă de inculpat s-a dispus luarea măsurii reţinerii, iar Tribunalul Braşov, la data de  11.07.2013, a admis propunerea de arestare preventivă formulată faţă de inculpat, pentru o durată de 29 de zile.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.