blog-logo

Citiți aici cât va încasa FC Brașov și Corona Brașov din drepturile de televizare

Citiți aici cât va încasa FC Brașov și Corona Brașov din drepturile de televizare

petrolul fc brasovAdunarea generală a LPF a validat ieri grila de acordare a sumelor din drepturi TV pentru noul sezon. Cluburile din Liga I au venit ieri la sediul LPF pentru marea împărţeală a banilor din drepturi TV, ultimul calup din contractul semnat în 2011.

Astfel, FC Brașov va încasa aproape 2.300.000 de euro, iar Corona Brașov  843.000 de euro.

„Fraţilor, am adus două grile, în funcţie de cum se termină meciul de baraj. Trebuie să le validaţi”, a fost mesajul lui Dumitru Dragomir. Conform propunerii, dacă Rapid câştigă, va ocupa locul 8 pe grilă şi va încasa două milioane de euro, dacă se impune Chiajna, aceasta intră pe poziţia a 14-a (956.000 de euro). Oamenii din sală au studiat cele două variante şi imediat au apărut protestele.

Alte articole:   Sorin Ghișoi și VW Golf Electric se întorc la Promo Rally powered by Total!

„Rapid nu şi-a luat licenţa, nu poate fi atât de sus. Nu este corect faţă de toţi cei care şi-au plătit jucătorii şi au făcut totul pentru a lua licenţa. Rapid trebuie să fie pus pe ultima poziţie”, au susţinut reprezentanţii echipelor clasate pe locurile 9-13. Miza acestui protest era un plus de 200.000 de euro pentru fiecare echipă din spatele Rapidului. „Nici nu discutăm, Rapid a terminat pe locul 8, trebuie să primeze criteriul sportiv”, a tăiat Dragomir avântul protestatarilor.

Într-un final agitat, cluburile au votat grilele, suma cea mai mare urmând a fi luată de campionă, 3,355 milioane de euro, cu tot cu TVA. Nou promovatele vor primi fiecare câte 843.000 de euro.

Alte articole:   Firmă amendată pentru mizeria de pe şantier împrăştiată pe șosea

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.