blog-logo

Patronatele din turism salută „Proiectul Dracula“

Patronatele din turism salută „Proiectul Dracula“

castelul bran noapteaFederația Patronatelor din Turism și Servicii încurajează și susține proiectul de promovare a Transilvaniei care a fost lansat în şase judeţe la iniţiativa primarului Dorin Florea.

Investitorii din turism cred că mitul Dracula reprezintă un vehicul inegalabil de promovare turistică a zonei, oportunitate neexploatată până acum.

În plus, Casa Regală a Marii Britanii se laudă că printre celebrităţile aflate în genealogia moştenitorilor lor se află şi Contele Dracula, spune secretarul general al Federaţiei Patronatelor din Turism, Clement Sava.

Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, spune că lucrează de un an şi jumătate la acest proiect şi că a fost  alcătuit un circuit turistic în şase judeţe: Mureş, Braşov, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Sibiu şi Alba.

Alte articole:   FOTO Persoană recuperată de salvamontiști, din zona Șaua Tampei, după ce i s-a facut rău

Autorităţile locale din patru judeţe au obţinut deja hotărâri de consiliu pentru participarea la proiect. Proiectul turistic urmăreşte atragerea de finanţări europene din fondurile regionale, spune primarul Dorin Florea.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate