blog-logo

Spectacol inedit de lumini în acest weekend, în Peştera Valea Cetăţii

Spectacol inedit de lumini în acest weekend, în Peştera Valea Cetăţii
Foto : Adevarul

Foto : Adevarul

Peştera Valea Cetăţii din Râşnov va găzdui un spectacol inedit în acest weekend. Organizatorii vă propun o aventură vizuală în întunericul deplin al peşterii, bazată pe tehnologia secolului XXI. Folosind videoproiectoare, lasere şi stroboscoape, artiştii de la Zotikos viSKIN vor oferi un spectacol deosebit de lumini. Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Râşnov şi a Administraţiei Peşterii Valea Cetăţii, iar participarea la spectacol se va face în timpul programului obişnuit de vizitare a peşterii, în intervalul 10.00 – 20.00 şi va include turul ghidat. Pentru a participa la acest spectacol deosebit nu trebuie să achitaţi decât tariful normal de acces 10 lei, respectiv 5 lei pentru copii, sau de 8 lei pentru grupurile organizate de adulţi şi 4 lei, pentru grupurile de copii.

Alte articole:   Klaus Iohannis anunță restricții: Sunt necesare măsuri urgente, nu trebuie să mai pierdem nicio clipă

Peştera Valea Cetăţii, din Râşnov, a fost scoasă la lumină la finele anului 2010, fiind una dintre cele mai moderne din Sud Estul Europei. De la poteci speciale din fibră de sticlă, până la iluminat pe bază de led, prietenos cu mediul, modernele dotări fac din peşteră un obiectiv turistic echipat la standarde occidentale.
Peştera are peste un kilometru, din care este amenajată o porţiune de 330 de metri, iar accesul se face pe nişte poteci speciale.

Peştera Valea Cetatii a fost deschisă pentru prima dată în 1949, când o explozie hidraulică a îndepărtat umplutura care o astupa şi a produs o imensă viitura pe valea Fundata, bolovanii antrenaţi de aceasta putând fi şi acum văzuţi în lungul văii.

Distribuie dacă îți place!
  1. vedeti ca ati gresit pretul biletelor…..ar trebui sa va informati mai bine in legatura cu aceste lucruri mai ales …cand asta va este meseria….si nu sa induceti oamenii in eroare. Pretul biletului de adult este 15 lei de copil 10 lei….greup adulti 12 lei si grup copii 7 lei

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.