blog-logo

Cultivarea canabisului, afacere profitabilă la Brașov!

Cultivarea canabisului, afacere profitabilă la Brașov!

cannabisUn braşovean de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru trafic de droguri şi pentru trafic de minori, după ce poliţiştii BCCO Braşov împreună cu procurorii DIICOT au descoperit într-un apartament în care acesta locuia fără forme legale o cultură de canabis, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Braşov, comisarul-şef Gabriel Florescu.
„În urmă cu câteva zile poliţiştii BCCO au efectuat o percheziţie domiciliară la adresa acestuia de pe strada Mercur, unde au fost identificate şi ridicate următoarele: şase plante de canabis cultivate în ghivece, cu înălţimea de 1,20-1,50 m, 12 răsaduri de plante de canabis, cu înălţimea de 10-15 cm, un cântar electronic care prezenta urme de materie vegetală uscată, două laptopuri, două agende de lucru cu diverse înscrisuri. Este al treilea caz depistat de poliţiştii BCCO de la începutul acestui an în municipiul Braşov de persoane care cultivă canabis în apartament“, a spus comisarul-şef Gabriel Florescu.
Pe lângă această ocupaţie, bărbatul era şi administratorul unui salon de masaj erotic pentru care nu avea nici un fel de autorizaţie de funcţionare, unde se practica prostituţia. Poliţiştii au stabilit că acesta exploata sexual mai multe tinere, între care şi două minore de 16 şi 17 ani. Salonul erotic funcţiona de 4 luni, în acest caz fiind audiate până acum cinci persoane.
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru trafic şi cultivare de droguri de risc şi pentru trafic de minori, pentru care riscă şapte ani de închisoare, a mai precizat şeful BCCO Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Teatrul Sică Alexandrescu, obligat de instanţă să reia concursul pentru postul de secretar literar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate