FOTOGALERIE Rezultate remarcabile ale elevilor din Hălchiu la sport și învățătură

FOTOGALERIE Rezultate remarcabile ale elevilor din Hălchiu la sport și învățătură

castigatorii turneului de tenis de masa paleta de aur 2013„Una dintre principalele îndatoriri ale comunității este aceea de a se îngriji de viitorul acesteia. Iar viitorul nostru sunt copiii. De aceea am investit și vom investi în continuare pentru ca aceștia să aibă tot ce le trebuie să se afirme. Iar bucuria noastră este cu atât mai mare cu cât copiii noștri demonstrează că fac parte din elita națională“, spune primarul Ioan Gârbacea, pentru Ziarul Astra, editat de Consiliul Județean Brașov.
El a dat ca exemplu rezultatele obținute nu doar în plan sportiv și artistic, unde Primăria a cumpărat costume populare sau echipamente sportive, dar și la matematică sau limbi străine.

Și iată, succint, câteva rezultate ale elevilor din Hălchiu, la competițiile sportive, unde au fost pregătiți de profesorii Călin Daniel-Teodor și Șivichi Anton. Rugby Tag: la clasele I-IV, campioni naționali, iar Marin Robert – cel mai bun și complet jucător, clasele V-VIII – locul 4 național. Fotbal: clasele I-IV – locul 3 faza interjudețeană, clasele V-VIII – locul 3, faza pe microcerc. Componenții echipei de rugby-tag și fotbal (clasele I-IV): Marin Robert Gabriel, Sima Robert Florin, Ciuculete George Vasile, Nistor Rareș Andrei, Bangălă Daniel Ioan, Csakany Denis Gabriel, Căpățână Eduar Ionuț, Mănoiu Ștefan Octavian, Boghiu Alessandro.  Componenții echipei de rugby-tag (clasele V-VIII): Morjan Liviu, Marin Cristian Andrei, Pavel Laurențiu Vlad, Trușcă Adrian, Cutieru Marian Adrian, Dragosloveanu Sebastian, Ciuculete Andrei, Miklos Martin Alexandru.

Alte articole:   Mai multe străzi din Tărlungeni, fără curent electric, în perioada următoare, timp de câteva ore pe zi

Handbal: clasele V-VIII – băieți: locul 4 faza interjudețeană (echipa: Moldovan Rareș Ștefan, Morhan Liviu, Marin Cristian Andrei, Tomescu Andrei, Pavel Laurenți Vlad, Mondoc Iosif Daniel, Trușcă Adrian, Cutieru Marian Adrian), fete: locul 4 faza interjudețeană (echipa: Manea Alexandra, Leocă Ioana, Leocă Florica, Mardare Georgiana, Șerban Andreea, Spânu Claudia, Benga Sorina Petronela, Sava Cristina Alexandra, Pârvu Sabrina, Sofroni Ana Maria).

Șah: faza pe microcerc: Ștefănică George Aurelian – locul I, Marcu Ionela – locul 3, Mihalcea Teodor – locul 5.

Tenis de masă: faza pe microcerc: Morjan Liviu – locul I, Dragosloveanu Sebastian – locul 3, Câmpian Livia – locul 5. Școala gimnazială de la Hălchiu a mai participat și la fazele județene de tenis de masă (Morjan Liviu), șah (Ștefănică George Aurelian), cros (Manea Alexandra, Pavel Vlad, Toni Doru).

Alte articole:   Sporuri de 40% pentru șefii Direcțiilor de Sănătate Publică din toată țara!

Școala gimnazială de la Hălchiu a participat în luna mai și la „Proiectul educațional național de implementare a jocului de Rugby Tag“, unde la clasele I-IV a obținut locul I, iar Marin Robert titlul de cel mai tehnic jucător al turneului, la la clasele V-VIII tot locul I, iar Pavel Vlada fost desemnat cel mai tehnic jucător. Un alt eveniment care promovează sportul juvenil la Hălchiu este concursul de tenis de masă „Paleta de Aur“, care a ajuns în acest an la ediția a noua.
La concursul „Cangurul“, au obținut rezultate remarcabile Bangală Georgiana și Pavel Lorena la engleză (profesor Elena Irimie), Căpățână Timea Andreea la germană, iar la faza județeană a olimpiadei, Bangălă Georgiana a luat premiul 3, iar Rădoiu Miruna și Pavel Lorena mențiuni (profesor Rusuleț Cora), mențiune la faza județeană de istorie Bangălă Georgiana (profesor Diea Mariana), iar la matematică au fost 15 elevi care au obținut rezultate foarte bune (profesori Chițu Moise și Chiru Maria).
Echipa de dansuri a luat locul 2 la „Comoara Etno“, Roxana Bălăceanu diplomă de excelență la secțiunea cântece populare, iar la Festivalul „Românilor de pretutindeni, ansamblul „Floare de Castan“ a obținut locul 1 (profesor Ciobotaru Marius, director Stănescu Angela, coregraf Drăgușin Angela).
Și Școala gimanizală din Satu Nou, cu predare în limba maghiară, se mândrește cu rezultate foarte bune. La concursul de limba și literatura maghiară „Furkesz“, la faza națională Schmidt Krista a obținut premiul 3, la faza județeană a concursului de matematică „Csillagserzo“, Tamas Balasz a obținut locul 2, iar la concursul de matematică „Zrinyi Ilona“, faza județeană, eleva Tamas Eszter a obținut locul3. Tot ea, la concursul de povești a luat locul 1, faza județeană și locul 1 la tenis de masă fete, faza de microcerc (profesor Rută Marius).

Alte articole:   ANM: Caniculă, dar și furtuni în următoarele zile
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate