blog-logo

Corona Circ: Scripcaru a luat foc după audierea la Poliție a unor fotbaliști și vrea să desființeze echipa

Corona Circ: Scripcaru a luat foc după audierea la Poliție a unor fotbaliști și vrea să desființeze echipa

corona-brasov-fc-arges-Cazul transferurilor de fotbalişti pe axa Oţelul Larissa – Corona,prezentat de Gazeta Sporturilor, a intrat într-un nou stadiu: fotbaliştii Martac şi Ştefan au fost audiaţi ieri la Poliţie, edilul Scripcaru a luat foc la auzul veştii şi i-ar fi anunţat pe conducători că desfiinţează clubul!

Mai sînt două săptămîni pînă la startul Ligii 1, dar situaţia participantelor nu va fi lămurită, probabil, nici după CEx de mîine. În dubiu a intrat şi una dintre nou-promovate, Corona Braşov! Clubul susţinut de Primărie are emoţii din cauza fotbaliştilor Mădălin Martac şi Adrian Ştefan, aduşi de la gruparea prahoveană Oţelul Larissa. Preşedintele echipei din urmă, Adrian Teodorescu, susţine că n-a primit 80.000 de euro pentru cei doi, iar Liviu Lupu, conducătorul Coronei şi „vice” PSD Braşov a făcut presiuni pentru ca problema să fie muşamalizată la FRF. Din această cauză, fotbaliştii au fost audiaţi, ieri, la Secţia 1 de Poliţie din Braşov!

Alte articole:   Personalul nedidactic din şcolile din municipiul Brașov va măsura temperatura corporală la intrarea în secţiile de votare

Va propune desfiinţarea în Consiliul Local!?
N-au fost singurii: tot în această săptămînă, la acelaşi sediu au ajuns şi alte două persoane implicate în scandal: Eduard Gherghe, fost director sportiv şi Vasile Gherghe, tatăl lui Eduard, antrenor secund. „Şirul de audieri l-a scos din sărite pe primarul Braşovului. Scripcaru a anunţat că mediatizarea scandalului în Gazetă afectează imaginea oraşului. A adăugat că va propune în Consiliul Local sistarea finanţărilor către departamentul fotbal şi desfiinţarea echipei!”, spun sursele GSP.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate