Putin este fan… Fly Project!

Putin este fan… Fly Project!

fly projectCel mai mare radio din Rusia, Europa Plus, cu peste 55 de milioane de ascultatori pe zi, a ales o trupa romaneasca pentru cel mai important eveniment al anului.

Brașovenii de la Fly Project au cantat in fata a peste o suta de mii de oameni, veniti special pentru a-i vedea pe baieti. Romanii au fost singurii care au urcat pe scena, prezenta lor fiind cadoul organizatorilor pentru publicul fidel.

„Senzatia pe care o ai cand esti in fata a peste o suta de mii de oameni, care iti canta piesele cuvant cu cuvant, e aproape imposibil de descris. Simti ca ti se taie picioarele, dar te aduni repede si dai ce ai mai bun din tine. Rusii sunt un public senzational, dar extrem de pretentios. Faptul ca au venit o suta de mii de oameni special sa ne vada ma face sa-mi doresc sa avem piese din ce in ce mai bune!”, a declarat Tudor Ionescu.

Popularitatea baietilor in Rusia este deja cunoscuta. „Brasil”, „Mandala”, „Musica”, „Goodbye” sau „Back in my life” sunt pe primele locuri in topurile radio si de televiziune, detronand piese ale unor cunoscute trupe americane, iar asta se vede la fiecare concert.

 In ultimii trei ani, Tudor si Dan au petrecut mai mult timp in avion, intre concertele din Rusia, Europa si Asia. Fly Project a cucerit cunoscuta Piata Rosie, Palatul Kremlin si canta in cluburi exclusiviste unde putini artisti au acces. Insa surpriza cea mare a fost cand insusi Vladimir Putin a cerut ca romanii de la Fly Project sa cante pentru el, la petrecerile sale exclusiviste.

Alte articole:   Trafic îngreunat pe DN73, la intrarea în Cristian

Romanii au fost primiti cu bratele deschise de fiecare data si recunosc ca le place Rusia mai mult decat s-ar fi asteptat. Nici nu e de mirare, surprize placute au avut la tot pasul: de la delicioasa mancare ruseasca, pana la frumusetea rusoaicelor, care nu este un mit, ne asigura Tudor si Dan.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.