blog-logo

Cuțitarul de la Baba Runca, trimis în judecată

Cuțitarul de la Baba Runca, trimis în judecată

catuseProcurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus la data de 29 iunie 2013 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Macoș  Gheorghe Bogdan Soarvaș (19 ani),  pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă de omor calificat”.

„Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în seara zilei de 28.06.2013, în jurul orelor 22.00, în cartierul Baba Runca din municipiul Săcele,judeţul Braşov, în contextul izbucnirii unui conflict între inculpat şi partea vătămată R.G. (58 ani), inculpatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnul în zona capului după care i-a aplicat o lovitură cu un cutit în spate,zona vizată fiind regiunea coloanei vertebrale toracice superioare“, a precizat procurorul Ramona Muscalu, înlocuitor al purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brasov.

Alte articole:   Două cutremure s-au produs în această dimineață în zona seismică Vrancea

În prima fază, individul a fost reținut 24 de ore, iar Tribunalul Braşov, la data de  30.06 2013, a admis propunerea de arestare preventivă pentru o durată de 29 de zile.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate