blog-logo

Persoană căzută de la etajul 4 în Brașov

Persoană căzută de la etajul 4 în Brașov

politia noaptea searaDispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) a fost alertat cu puțin timp în urmă pentru a trimite un echipaj pe strada Violetelor, unde o persoană a căzut de la etajul al patrulea.

La fața locului a fost trimis un echipaj pentru acordarea de asistență medicală și Poliția.

Oamenii legii au identificat persoana în cauză ca fiind D.I., în vârstă de 58 ani. Echipajul SMURD a procedat la resuscitarea vctimei, care însă a decedat la ora 21.30.
„Cu ocazia cercetării, pe suprafaţa cadavrului nu s-au constatat urme specifice de violenţă pe cap şi corp. Din investigaţiile efectuate a rezultat faptul că D.I. locuia singur, iar cel mai probabil, acesta a căzut pe fereastra apartamentului în timp ce aşeza haine pe suportul cu sârme pentru uscat rufe, montat în tocul ferestrei şi care a fost găsit smuls din suruburile de fixare, căzut pe suportul de la etajul inferior“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.
 Cadavrul a fost ridicat de către lucrători din cadrul SJML Braşov, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 5 Poliţie.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cîţu: Singura soluţie pentru a merge la concerte, la mare şi la restaurant este vaccinarea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate