blog-logo

Campionatul de drift modifică traseele RAT Brașov

Campionatul de drift modifică traseele RAT Brașov

RAT-Brasov-autobuz-28Condeucerea Regia Autonomă de Transport (RAT) Brașov anunță faptul că mâine, 28 iunie 2013, înrte orele  17.00 și 20.30, traseele și orarele de circulație a opt linii de autobuz și troleibuz vor fi schimbate. Modificările sunt determinate de desfășurarea în centrul orașului a Rundei a V-a a Campionatului European de Drift.

Se va închide circulația pe Bulevardul Griviței, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Bulevardul M. Kogălniceanu și sensul giratoriul din zona Onix.

În aceste condiții circulația mijloacelor de transport în comun de pe liniile 6, 37, 51 și 52 se va face pe Bulevardul M. Kogălniceanu, iar apoi pe Bulevardul Iuliu Maniu. Toate aceste autobuze vor opri în stația ”Camera de Comerț”. În perioada menționată se va suspenda circulația troleibuzelor de pe liniile 3, 5B, 7 și 30.       

     „RAT Brașov va depune toate eforturile pentru ca, imediat după ce se va finaliza competiția auto, circulația mijloacelor de transport în comun să revină la traseele și orarele obișnuite“, a precizat purtătorul de cuvânt al RAT Brașov, Silviu Ștefan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Psihologii brasoveni- lângă părinți, profesori și elevi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov