blog-logo

Eveniment monden pentru achiziția unui pian pentru Filarmonica Brașov

Eveniment monden pentru achiziția unui pian pentru Filarmonica Brașov

concert filarmonicaFilarmonica Brasov nu si-ar gasi menirea fara cei care ii traiesc si apreciaza muzica. lmpreuna cu tine, ascultatorul cu inima mare, dorim sa construim a comunitate pasionata pentru care acordurile instrumentelor continua sa vibreze mult timp dupa incheierea concertelor.
In curand, Filarmonica te va primi intr-o sala noua, moderna si cu o acustica impecabila. Pentru ca bucuria sa fie insa deplina, este mare nevoie de un pian nou de concert, care sa il inlocuiasca pe cel actual, vechi de peste treizeci de ani. Avem nevoie de sustinerea ta pentru achizitionarea unui pian care va aduce Brasovul pe portativul cultural european.
Te invitam sa faci parte din orchestra noastra de binefacatori prin onorarea invitatiei de a participa la acest eveniment caritabil. Contributia minima pe care o poti avea este de 250 de lei de persoana, suma ce reprezinta biletul tau de acces la eveniment si care se va achita la intrarea in sala.
Te asteptam sa asisti la recitaluri pline de maiestrie. sa savurezi o cina rafinata si sa te bucuri de compania distinsa a oaspetilor nostri!
Invitatii speciali au pregatit un program deosebit: Alexandra Fits si Guido van de Meent, Filarmonica Brasov Academic Clarinet Cvintet Cvartetul Gaudeamus, Opera Brasov, Nicoleta Chirila – soprana, Ovidiu Mezei, Asineta Raducan, mezzosoprana.

Evenimentul este organizat de Fundația Kronospan și va avea loc în 4 iulie 2013, ora 19.00, la restaurant Vesuvius. Accesul la eveniment se face pe baza de invitatie sau cu confirmarea prealabila a participarii si a numarului de persoane la adresa de email office@kronospanfoundation.ro sau la numarul de telefon 0733-102.604.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   „Țara Surâsului”, primul spectacol cu public, în sala Operei Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate