blog-logo

Tenorul Cosmin Marcovici a avut succes la Brașov

Tenorul Cosmin Marcovici a avut succes la Brașov

Cosmin_MarcoviciSolistul Operei Naţionale Române Iaşi, Cosmin Marcovici, a interpretat cu succes aseară, la Opera Braşov, rolul Mario Cavaradossi din opera Tosca, de G. Puccini.

Premiera de la Opera braşoveană a fost regizată de Matteo Mazzoni (Italia), regizorul care a montat la Iaşi Bărbierul din Sevilla de Rossini.

„Nu suntem aici pentru a cânta opera, ci pentru a juca opera”, a declarat regizorul italian, afirmaţie susţinută şi de tenorul ieşean, care este de părere că această colaborare dintre el şi Matteo Mazzoni a fost una minunată, apreciind atenţia pentru orice detaliu, dedicarea, pasiunea şi perfecţionismul care îi caracterizează deopotrivă.

Cosmin Marcovici nu se află la prima colaborare cu Opera Braşov, el interpretând numeroase roluri, printre care Hoffmann din Povestirile lui Hoffmann de J. Offenbach, Rodolfo din Boemă de G. Puccini, Don Jose din Carmen de G. Bizet, Ducele de Mantua din Rigoletto de G. Verdi şi multe altele.

Alte articole:   Adrian Veștea a prezentat prioritățile pentru dezvoltarea Braşovului și avantajele competitive ale judeţului, la Maratonul de Business

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate