Țicleanu către DNA: Poate văd cum se cheltuie banii publici la Corona

Țicleanu către DNA: Poate văd cum se cheltuie banii publici la Corona

aurel ticleanuAurel Țicleanu a pus tunurile atât pe șefii nou-promovatei Corona Brașov, dar și pe Nae Manea, cel care l-a înlocuit pe banca tehnică a echipei.

„Nu știu ce-l recomandă pe Nae Manea ca antrenor la Corona Brașov, după ce a retrogradat cu Gloria Bistrița! Îi urez ca de data asta să salveze echipa. Eu, dacă aș fi fost în locul lui, pe ultima poziție în clasament, mi-ar fi fost rușine să merg la alții și să dau lecții, cum făcea când venea pe la noi.

Manea a spus că vine cu 11 jucători. Cu care? Cu ai fiului său, cu care a retrogradat la Bistrița? Fane Țâră m-a asigurat că e caracter, astăzi, când l-am sunat, am rămas mut”, a spus Aurel Țicleanu, la Radio GSP.

Fostul component al „Craiovei Maxima” i-a luat la țintă și pe conducătorii echipei Corona Brașov: „Să nu-i ducă la pușcărie disperarea pe care o au să calce pe cadavre! Poate îi întreabă DNA-ul cum cheltuie banii publici pe noul staff și pe jucătorii care vor veni!

După victorii, președintele îmi dădea mesaje: „Cu Țicleanu la echipă, suntem Corona Maxima”, iar astăzi nu găseau motiv ca să mă dea afară. Puteau să-mi spună că am mâneca prea scurtă, ca să-mi găsească măcar unul”.

Alte articole:   După două evenimente violente, prefectul cere controale la stâne
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.