S-au terminat alegerile, începe războiul la PNL. Grapă vrea dizolvarea organizației municipale

S-au terminat alegerile, începe războiul la PNL. Grapă vrea dizolvarea organizației municipale

Sebastian Grapa, senator PNL (2)După alegerile recent încheiate pentru alegerea conducerii Organizaţiei Judeţene a partidului, senatorul Sebastian Grapă vrea să ceară, într-o şedinţă de Birou Judeţean dizolvarea Organizaţiei Municipale, condusă de Adrian Atomei.

Parlamentarul susține că acastă decizie ar fi pentru „sancționarea celor care nu au respectat regulamentul“. „Vinerea trecută, exact cu o zi înainte de alegeri, a avut loc o convocare pentru organizarea Delegaţiei Permanente a filialei, în timpul căreia să fie validaţi delegaţii la şedinţa din 15 iunie. De la şedinţă a lipsit chiar preşedintele Organizaţiei Municipale, care se pare că, ulterior, a încercat să boicoteze aceste alegeri. Voi cere Biroului Politic Judeţean al PNL Braşov dizolvarea acestei organizaţii, pentru insubordonare”, a declarat Grapă.

Mai mult, Grapă este de părere că „sâmbăta trecută s-a încercat un puci împotriva preşedintelui filialei, Aristotel Căncescu”.

În replică, Atomei spune că va  solicita Biroului Politic Naţional un punct de vedere. Liderul municipal al PNL spune c[ vrea ca tensiunile din interiorul partidului s[ fie rezolvate „aşa cum prevăd Statutul şi Codul deontologic al PNL”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   România a stabilit oficial ,,Ziua Națională de Conștientizare a Violențelor Împotriva Creștinilor”
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.