blog-logo

Brenciu, țepuit de un dezvoltator imobiliar libanez

Brenciu, țepuit de un dezvoltator imobiliar libanez

horia brenciuCand vine vorba de bani, Horia Brenciu e de principiu ca trebuie sa risti. “Spiritul meu legat de felul in care se fac banii e clar: reinvestesti, mergi mai departe. Nu reinvestesti, poti sa mori cu banii in buzunar!”, este “regula jocului” pentru Horia.

Nu intotdeauna insa un asemenea “joc” ofera si cartea castigatoare. Sunt cazuri cand n-ai noroc si pierzi. Asa i s-a intamplat si juratului de la “Vocea Romaniei”, care a imprumutat unui afacerist libanez 1,5 miliarde de lei vechi, iar acum este obligat sa faca drumuri la instante ca sa-si recupereze banii.

Surse judiciare au declarat pentru CanCan ca Brenciu a obtinut de curand o decizie judecatoreasca prin care poate sa-l execute pe dezvoltatorul imobiliar Ali Mourtada, proprietarul firmei “TransWorld”.

Alte articole:   Proiecte pentru 2021 la Făgăraș, în contextul crizei sanitare

Intre Horia Brenciu si Ali Mourtada s-a incheiat in 2012 un contract de imprumut cu ipoteca de 150.000 de lei. Intrucat contractul n-a fost respectat de catre libanez, instanta a acceptat sa inceapa procedura de executare silita impotriva acestuia”, sustin cei de la CanCan.

vedeta PRO TV are sanse sa recupereze banii intrucat afaceristul detine in Bucuresti mai multe imobile, care ar putea fi valorificate, iar datoria sa fie achitata.

Juratul de la “Vocea Romaniei” s-a aratat linistit in privinta acestei situatii. “Este o poveste mai incurcata, cu niste contracte. Nu e vorba ca eu sa fi fost pacalit! Mai multe n-as avea ce sa spun pentru ca vreau sa las judecatorii sa-si faca treaba”.

Alte articole:   Despre noi, femeile, în pandemie
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate