Parc fotovoltaic la Săcele

Parc fotovoltaic la Săcele

parc fotovoltaic sacelePrimăria Săcele supune dezbaterii publice aprobarea unui plan urbanistic ce vizează construirea unui “Parc de panouri fotovoltaice – DJ 103B extravilan Sacele”, care va avea o valabilitate de cinci ani, de la data aprobarii.

Solicitarea acestui plan urbanistic a venit din partea SC Brasov Solar Energy SRL, cu sediul în București. Terenurile vizate au o suprafata de 18.100 mp și sunt proprietate privata, transmise cu drept de superficie pentru 25 ani incepand cu data de 4 iulie 2012.

Beneficiarul are in obiectiv realizarea unei investitii in domeniul producerii energiei regenerabile. Aceasta investitie consta in amplasarea unor grupuri de panouri fotovoltaice, care vor capta energia solara si o vor transforma in energie electrica.

Pe langa aceste panouri, pe teren se va  amplasa un post de transformare de 0,4/20kv. Capacitatea preconizata pentru aceasta instalatie este de 0,99 Mw. Parcul fotovoltaic va fi compus din 99 unitati structurale de sustinere pe care vor fi amplasate cate 36 panouri fotovoltaice, in total 3.564 de panouri fotovoltaice de 280 Wp.

Alte articole:   Macedonschi plătește chiria pentru sediul Asociației 15 Noiembrie pentru următoarele 5 luni
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap