blog-logo

Nae Manea va fi numit manager general la Corona!

Nae Manea va fi numit manager general la Corona!

nicolae maneaNicolae Manea va fi numit manager general la nou promovata Corona Braşov. Manea s-a despărţit de Gloria Bistriţa şi a confirmat negocierile cu gruparea din Braşov.

„Sunt în drum spre Braşov. Am discutat cu cei din conducerea clubului şi mi s-a propus postul de manager general, iar lui Paul Enache funcţia de preşedinte. Este mult de lucru la această echipă, pentru că am înţeles că nu sunt condiţii pentru Liga I. Trebuie să mişcăm lucrurile pentru că Liga I este la alt nivel. Trebuie să găsim soluţii pentru a crea condiţii de pregătire acceptabile echipei, dar şi să întărim lotul cu câţiva jucători. Dorim să mizăm pe aceiaşi antrenori, Ţicleanu şi Bona, dar trebuie să şi aducem un preparator fizic şi un antrenor secund”, a declarat Manea pentru Monitorul Expres.

Alte articole:   Strategia de Dezvoltare Locala a Municipiului Codlea pentru perioada 2021-2027

Lui Paul Enache, fost antrenor şi preşedinte la FC Braşov şi Tractorul i s-a propus funcţia de preşedinte al secţiei ocupată în prezent de Szakal Andras. Paul Enache a confirmat că i s-a propus funcţia de preşedinte dar a spus că încă nu a dat un răspuns conducerii clubului. „Mi s-a propus un post în conducerea echipei, dar vom vedea ce va fi. Încă nu ştiu dacă negocierile se vor concretiza pentru că sunt multe probleme de buget, de lot, care trebuie rezolvate rapid. Este o situaţie dificilă, dar cred că se pot găsi soluţii”, a spus Enache.

Distribuie dacă îți place!
  1. Any chance of an English translation fo

    Reply
  2. Hello Guys.Any chance of a translation into English being available ? I like to follow the News in Brasov when I am not there,and it would make it a lot easier for me and lots of other Readers.Thankyou.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate