blog-logo

Campania “Vreau să fiu vedetă!” derulată de Eliana Mall a ajuns la final (P)

Campania “Vreau să fiu vedetă!” derulată de Eliana Mall a ajuns la final (P)

campanie eliana mall vedeta6ELIANA mall şi-a propus să descopere şi să promoveze copiii talentaţi din judetul Braşov. Timp de patru luni campania “Vreau sa fiu vedetă!”, derulată în parteneriat cu emisiunea “Tortul de ciocolată” s-a desfăşurat în mai multe etape: înscrierea, preselecţia, interviul şi premierea.

Scopul a fost de a descoperi copiii din judeţul Braşov, care doreau să se afirme, şi i-a promovat pe cei care au reuşit să impresioneze juriul cu talentul lor.

Cei mai buni douăzeci de copii au intrat în finală pentru a câştiga râvnitul trofeu al campaniei. Gala “Vreau să fiu vedetă!” s-a desfăşurat sâmbătă 15 iunie, şi a prezentat spectatorilor un colaj de talente: de la desen, muzică, dans sportiv şi modern la patinaj sau balet.

Alte articole:   Rezultate Loteria de Vaccinare. Ce numere sunt câștigătoare la cea de-a treia extragere

Copiii au făcut tot posibilul să impresioneze juriul format din sponsorii campaniei, dar şi specialişti şi profesori, iar la final au fost recompensaţi cu diplome şi cadouri. Micii artişti au fost sfătuiti să nu înceteze să îşi dezvolte talentul şi să fie perseverenţi în activitatea lor.

Câştigătorii campaniei:

  • Anisia Constantinopol şi Cristian Ceapraz – Locul I, secţiunea dans sportiv
  • Doris Isăilă – Locul al II-lea, secţiunea muzică pop
  • Iulia Popescu – Locul al III-lea, sectiunea patinaj artistic

Juriul a oferit şi premii speciale pentru: Liana Hârlab (muzică pop), Răzvan şi Rareş Vârjoghe (dans sportiv) şi Dani Ţuţui (patinaj).

Evenimentul va fi transmis în cadrul emisiunii “Tortul de ciocolată” (Mix2 TV) prezentat de Zâna Adriana, în luna iulie. Pentru mai multe detalii vizitaţi pagina de facebook Eliana Mall sau secţiunea Evenimente de pe site: www.eliana-mall.ro.

Alte articole:   Kids Tâmpa, victorii în Liga Elitelor pentru U15 și U16
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.