blog-logo

Complex sportiv și de agrement la Cristian

Complex sportiv și de agrement la Cristian

dragos serafim, primar CristianUnul dintre cele mai ambițioase proiecte din comuna Cristian, care va atrage mulți turiști din localitățile învecinate, dar și din țară, este amenajarea unei baze sportive și a unei zone de agrement.

„Primăria are un teren de aproximativ 3,5 hectare la vechea unitate militară. Acolo, stadionul este deja în lucru, vom construi un ștrand și vom face un teren acoperit unde se pot practica activități sportive în cazul în care vremea este nefavorabilă. Avem la această oră finalizate studiile de fezabilitate și proiectele tehnice. Valoarea estimativă este de circa 3 milioane de lei. La stadion se va decoperta gazonul, se va nivela terenul și se va însămânța, se vor reface vestiarele, vor fi modernizate, cu dușuri, cu apă caldă, așa cum este civilizat, vom face două tribune, față în față, pentru suporterii celor două echipe care vor juca, cu o capacitate de 200 de locuri fiecare. În ceea ce privește ștrandul, acesta va avea o suprafață de 60×40 de metri, va avea dușuri, mobilierul necesar, în zonă va exista și o unitate de alimentație publică. De asemenea, tot în zonă, se va amenaja un complex de agrement, cu piste pentru bicicliști, un parc de skate-board cu aparatura necesară unei asemenea distracții și, nu în ultimul rând, un loc de joacă pentru copii, dotat și acesta cu aparatură care să prevină accidentarea micuților”, a precizat primarul Dragoș Serafim pentru Ziarul Astra.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

De asemenea, edilul  din Cristian a ținut să amintească și de proiectul pe care comuna îl are în co­la­borare cu Consiliul Județean Brașov și Agenția Metropolitană, referitor la amenajarea unei piste de biciclete între Brașov – Cristian – Râșnov: „Acum s-a stabilit aproximativ traseul. Noi am organizat un concurs de ciclism, foarte bine primit de cei peste 70 de participanți, pe acest traseu, cu ocazia sărbătoririi stejarilor seculari din Cristian. De aceea, suntem hotărâți să ne im­pli­căm în acest proiect”.

 

Distribuie dacă îți place!
  1. alo ! DNA-ul, pe la noi pe cand o vizita ?
    … aha !deocamdata astia mari … am inteles.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.