Judecătoria Zărnești s-a mutat în casă nouă

Judecătoria Zărnești s-a mutat în casă nouă

judecatoria zarnesti3Noul sediu al Judecătoriei din Zărneşti a fost inaugurat joi, investiţia ridicându-se la 6,2 milioane de lei, bani proveniţi de la bugetul de stat.

Lucrările de construcţie au început în octombrie 2010 şi au fost finalizate în mai 2013. 
Preşedintele Tribunalului Braşov, judecătoarea Alina Mioc, a declarat că este singurul sediu nou de instanţă construit în judeţ după 1990.
„Are toate dotările necesare desfăşurării unei activităţi normale într-o instanţă. Şi la instanţele din Braşov, Tribunalul şi Judecătoria, ar fi necesare lucrări de extindere a capacităţii actuale deoarece volumul de activitate din ultimii ani a crescut foarte mult, iar spaţiile sunt insuficiente sau foarte aglomerate“, a precizat Alina Mioc.

Noul sediu are două săli de judecată, spaţii mai mari pentru arhivă şi registratură, birouri suficiente pentru judecători şi personalul auxiliar. Încăperile destinate persoanelor private de libertate la Judecătoria Zărneşti respectă normele privitoare la condiţiile de detenţie. Mobilierul cu care este dotată instanţa este nou, se menţionează într-un comunicat transmis presei de Tribunalul Braşov.

În judeţul Braşov sunt în prezent patru judecătorii la Braşov, Făgăraş, Zărneşti şi Rupea.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cui servește criza provocată de pandemia COVID 19
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.