blog-logo

FOTO Piscina de la Complexul Agrement a fost modernizată

FOTO Piscina de la Complexul Agrement a fost modernizată

compelxul agrement brasov5Cu o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, complexul Agrement dispune de mai multe facilităţi: o piscină, un vestiar ultramodern, o saună, o sală de sport, sală de bowling, precum şi o sală de fitness şi culturism (acum în reamenajare), care va fi  dotată în perioada următoare cu aparatură performantă. La intrare există un bar.

Piscina, care a fost renovată și igienizată, dotată cu elemente de mobilier  din inox, are dimensiuni semiolimpice (25 de metri lungime, 12 metri lăţime şi o adâncime între 1,5 şi 2,5 metri). O oră de relaxare la piscină (inclusiv sauna, dotată cu mobilier nou) costă 12 lei, pentru două ore se plăteşte 20 de lei, iar pentru o zi întreagă doritorii vor achita 40 de lei.

Alte articole:   Cadouri inspirate pentru îndrăgostiți

Pentru copii (4-15 ani), o oră  costă 5 lei, două ore – 10 lei, iar pentru o zi întreagă – 20 de lei. Cei interesaţi vor avea posibilitatea să-şi achiziţioneze un abonament lunar care costă 120 de lei pentru adulţi şi 90 de lei pentru copii. Copiii cu vâsta de până la 4 ani au acces gratuit.

Complexul este deschis zilnic, între orele 10.00 – 21.30. În vecinătatea complexului s-au amenajat trei  terenuri de tenis.

Complexul sportiv „Agrement”, situat pe aleea Tiberiu Brediceanu, a fost refăcut de Consiliul Județean din temelii, fiind deschis publicului în decembrie 2009. Firma Consilprest, care are ca unic asociat Consiliul Județean,  administrează întreaga activitate de la „Agrement”.

Alte articole:   Covrigei „speciali” la Brașov: expiră în 30.02.2021
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate