blog-logo

FC Brașov are forțe noi pentru sezonul viitor

FC Brașov are forțe noi pentru sezonul viitor

sigla fc brasovReunirea „stegarilor” pentru sezonul viitor al Ligii 1 este programata pentru luni 17 iunie 2013, dar conducerea „galben-negrilor” se intareste in toate compartimentele.

Astfel, incepind de astazi in functia de secretar-general al clubului a fost cooptat fostul arbitru brasovean Florin Ghimbasan, un om care a reusit si in planul afacerilor, el devenind unul dintre principalii colaboratori ai directorului general Constantin Zotta.

Ma bucura faptul ca am sansa sa lucrez pentru clubul la care am debutat in fotbal ca junior si pentru una dintre echipele de traditie ale Romaniei. Imi propun ca alaturi de actualul staff de la FC Brasov sa realizam performante cat mai mari, la nivelul numelui si traditiei echipei stegare”, a declarat pentru site-ul oficial proaspata achizitie a lui FC Brasov, Florin Ghimbasan.

Alte articole:   Se întrerupe curentul electric pe mai multe străzi din Săcele

In acelasi timp, in compartimentul tehnic al echipei, tot de astazi, va activa si Sandu Tabarca, acesta urmand a fi principalul colaborator si asistent al antrenorului Adrian Szabo. „Prin aceste doua mutari am urmarit sa ne intarim atit in plan administrativ, cat si in plan tehnic. Ghimbasan si Tabarca reprezinta doua achizitii foarte importante pentru noi si care ne pot fi de ajutor in atingerea obiectivelor propuse pe termen mediu si lung”, a declarat directorul general al lui FC Brasov, Conztantin Zotta.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.