blog-logo

Kovács Attila, reales președintele UDMR Brașov

Kovács Attila, reales președintele UDMR Brașov
Kovacs Attila (UDMR), vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov

Kovacs Attila, președintele UDMR Braşov

Electorii judeţeni UDMR Braşov şi-au ales noua structură a organizaţiei, care va coordona activitatea pentru următorii doi ani. Şedinţa Delegaţilor Judeţeni a avut loc la Centrul Cultural Reduta din Braşov. Pentru funcţia de preşedinte a fost un singur candidat, consilierul judeţean Kovács Attila, preşedintele organizaţiei judeţene de 12 ani.

În urma votului celor 149 de delegaţi din toate structurile reprezentative la nivel judeţean, 2 voturi au fost invalide, iar cu 147 de voturi a fost ales din nou ca preşedinte pentru mandatul următorilor patru ani.

Pe ordinea de zi a fost şi efectuarea unor modificări în Statutul organizaţiei judeţene pe baza modificărilor făcute Statutului naţional la Congresul UDMR, care a avut loc în data de 25 mai la Miercurea Ciuc. De asemenea, au fost votaţi şi noii preşedinţi teritoriali din judeţ, respectiv membrii organelor subsidiare de control a organizaţiei judeţene, precum Comisia de Etică şi Disciplină, Comisia de Supraveghere a Statutului şi Comisia de Cenzori .

Alte articole:   Brașovul va avea peste 1.000 de camere de supraveghere

La această şedinţă a fost prezent şi secretarul general al Uniunii Kovács Péter, care a vorbit despre subiectul propunerilor UDMR pentru revizuirea Constituţiei României şi despre punctele de vedere ale UDMR care vizează procesul de regionalizare.

Kovács Attila, în raportul despre activitatea ultimilor patru ani a organizaţiei judeţene, a vorbit despre  recensământ, cele două campanii electorale din anul precedent, referendum, construirea permanentă a organizaţiei, despre cultură, educaţie şi nu în ultimul rând despre relaţia menţinută cu bisericile istorice maghiare, tineretul, societatea civilă şi toată comunitatea maghiară. “Suntem o organizaţie activă, muncitoare. Toate acestea nu s-ar fi realizat fără echipa care nu a cunoscut limita efortului în munca depusă. Vom merge înainte cu aceeaşi formaţie cu scopul de a deservi în continuare comunitatea maghiară”, a delcarat Kovacs.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.