blog-logo

Handbal: Mariana Târcă a fost dată afară de la Corona Brașov!

Handbal: Mariana Târcă a fost dată afară de la Corona Brașov!

mariana tarcaDeşi a jucat finala Cupei României şi a calificat echipa pentru cupele europene în viitorul sezon, Mariana Târcă a fost demisă de la Corona Braşov, pe principiul nicio performanță nu rămâne nepedepsită.

Mariana Târcă, tehnicianul de la Corona Braşov, a fost anunţată că în sezonul viitor nu va mai ocupa funcţia de antrenoare principală sub Tîmpa! Asta în condiţiile în care Mariana şi-a îndeplinit obiectivele stipulate în contract. Mariana Târcă a jucat cu Corona Braşov finala Cupei României, pierdută în faţa celor de la HCM Baia Mare, dar în sferturile de finală a eliminat pe Oltchim Rm. Vâlcea! A asigurat astfel echipei participarea în viitoarea ediţie a Cupelor europene.

Ce i-a făcut însă pe oficialii braşoveni să ia această măsură? Surse din interiorul clubului spun că mai multe handbaliste, aflate la final de contract, au condiţionat rămânerea sub Tâmpa de plecarea Marianei. Jucătoarele sunt nemulţumite de antrenamentele extrem de dure la care erau supuse, lucru care a dus la foarte multe accidentări. De altfel, într-un interviu acordat după finala Cupei României, Mariana Târcă a recunoscut de multe ori că a cerut foarte mult de la fete, tocmai din dorinţa de a reuşi.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Roşca în locul ei
O dată cu Mariana, soţul acesteia, Sorin Târcă, directorul sportiv de la Corona, va părăsi şi el clubul. Oficialii braşoveni i-au găsit deja şi un înlocuitor pe banca tehnică a echipei.

Astfel, Aurelian Roşca, fostul antrenor secund al Oltchimului, se va ocupa de pregătirea echipei. De remarcat că, în trecut, între 2005 şi 2008, Roşca a fost chiar secundul Marianei Târcă la Rulmentul, în cea mai bună perioadă a echipei. Atunci, Rulmentul Braşov cucerea Challenge Cup, Cupa României, campionatul şi juca şi finala Cupei Cupelor!

Distribuie dacă îți place!
  1. La Corona cineva își bate joc de oamenii de valoare, cheltuind banii noștri de impozite. La ce naiba ne trebuie nouă, de exemplu, o echipă de fotbal de primă divizie, fără concept și palmares, fără istorie, fără conducători competenți, fără jucători brașoveni, fără fani și fără stadion? Adică, fără rost. Sebi, de ce nu faceți voi o investigație să vedeți câți bani publici a mâncat clubul ăsta, care își dă afară singurul antrenor cu rezultate semnificative de nivel național?

    Reply
  2. […] de handbal feminin a oraşului pe linia de plutire în ultimii 3 ani, a fost recompensată cu o demitere şoptită dintr-un gît de reptilian. Dacă ne-am fi aflat într-un thriller de categoria C, Târcă ar fi […]

    Reply
  3. :)) Inainte de a face afirmatii ar trebui sa ai niste argumente clare…altele decat ceea ce vezi see you ochiul liber. Mass-media poate face din tine un erou asa cum te poate arunca in dizgratie. Eu spun ca sunt mult mai multe dedesubturi care stau la baza demiterii doamnei Tarca.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.