blog-logo

Petre Roman şi Silvia Chifiriuc sărbătoresc patru ani de căsnicie

Petre Roman şi Silvia Chifiriuc sărbătoresc patru ani de căsnicie

silvia petre roman si petrusAstăzi, Silvia Chifiriuc şi deputatul de Brașov Petre Roman aniversează patru ani de căsnicie. „Nu vom face o petrecere, ci ne vom dedica nouă timpul liber. Vom pleca pentru câteva zile într-o vacanţă”, a dezvăluit cântăreaţa.

Cuplu discret încă de la căsătorie, Silvia şi Petre Roman au ales să-şi trăiască în continuare povestea de iubire departe de ochii indiscreţi ai presei. „Nu ne place să vorbim despre intimitatea noastră şi întotdeauna petrecerile noastre, aşa cum au fost şi nunta, şi botezul, au fost făcute în cercuri foarte restrânse. Anul acesta nu vom organiza nimic, vom sărbători momentul în doi. Abia anul viitor, când vor fi cinci ani, ne vom gândi, poate, la o petrecere. Momentele plăcute dintre doi oameni fericiţi sunt cele mai importante”, a mărturisit Silvia Chifiriuc pentru „Ring“.

Alte articole:   Despre noi, femeile, în pandemie

După o poveste de dragoste care a durat câţiva ani, politicianul s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc pe 6 iunie 2009. Evenimentul a avut loc la vila naşului Dinu Patriciu, din Snagov. Atât cununia religioasă, cât şi petrecerea s-au desfăşurat având alături doar membrii familiei şi cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului.

Petrus Roman calcă pe urmele tatălui

Pe 7 noiembrie, Silvia Chifiriuc i-a dăruit politicianului şi un moştenitor, care a venit pe lume la Maternitatea „Panait Sârbu”. De atunci, deputatul de Braşov este tare mândru de fiul lui, pe care are grijă să-l înveţe încă de mic sporturile pe care chiar el le-a practicat în copilărie. „Nu ştim ce meserie va îmbrăţişa, noi suntem datori să-l învăţăm cât mai multe. La tăierea moţului a ales de pe tavă microfonul, mingea şi oglinda. Mulţi spun că va ajunge artist ca mama lui, dar cine ştie…”, spunea, la acea vreme, Petre Roman.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate