blog-logo

Apă de la robinet vândută ca apă plată

Apă de la robinet vândută ca apă plată

apa_plataUn control al inspectorilor de la Direcția Sanitar Veterinară din Brașov a scos la iveală un fapt incredibil: mai multe magazine din oraș comercializau apă de la robinet îmbuteliată sub eticheta de apă plată.

Inspectorii DSVSA au constatat că în patru tipuri de apă plată existente în magazine există germeni ce pot afecta sănătatea consumatorilor, potrivit realitatea.net.

„Nu întotdeauna condiţiile de igienă din fluxul tehnologic îndeplinesc parametrii ceruţi şi impuşi de normele sanitar veterinare, de tehnologia de îmbuteliere”, susține Dorn Enache, director DSVSA Braşov.

Inspectorii le-au cerut celor patru producători de apă plată să remedieze problemele, iar marfa exitentă deja în magazine a fost retrasă de pe piaţă.

Alte articole:   Bărbat reținut în urma unor percheziții care au avut loc, ieri, la Brașov!

Săptămâna viitoare se vor testa şi eşantioane de apă minerală din magazine.

Distribuie dacă îți place!
 1. […] Un control al inspectorilor de la Direcția Sanitar Veterinară din Brașov a scos la iveală un fapt incredibil: mai multe magazine din oraș comercializau apă de la robinet îmbuteliată sub eticheta de apă plată[ici-şa]. […]

  Reply
 2. Deci apa de la robinet contine germeni daunatori.
  Pai, cu ce ne serveste atunci Compania Apa? Acolo nu se fac verificari pt continutul de sulfat de aluminiu, clor, germeni etc?
  F. inteligent ca s-a anuntat din timp si „controlul” urmator…

  Reply
 3. Apa este cea mai importanta substanta nutritiva pentru organism, si nu numai ca alcatuieste 65-75% din greutatea totala a corpului, dar este si responsabila pentru buna functionarea a acestuia. Apa protejeaza tesuturile, incheieturile si coloana vertebrala, ajuta organismul sa elimine toxinele, ajuta digestia iar creierul este 90% apa. Tu ce apa bei? Cauta-ma si iti pot spune cum sa scapi de caratul sticlelor de apa plata, care este la fel de nesigura ca cea de robinet, cum sa le oferi copiilor si familiei tale apa pura microbiologica la tine acasa.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate