Luptătorii braşoveni au obţinut rezultate de excepţie la Campionatul Naţional

Luptătorii braşoveni au obţinut rezultate de excepţie la Campionatul Naţional

luptatori teliuÎn pofida condiţiilor grele de antrenament, luptătorii din Teliu – fete şi băieţi – legitimaţi la CLubul CS Ţara Bârsei 2011 Braşov, au obţinut rezultate de excepţie la campionatul naţional de juniori, desfăşurat în perioada 31 mai – 2 iunie 2013, la Mangalia.

„Am trecut prin două turnee de calificare pentru a intra în finală, unde au acces primii şase sportivi din ţară, la fiecare categorie. Am obţinut un titlu de campion naţional, prin Mădălina Caia, la categoria 65 de kilograme (care este la al cincilea titlu consecutiv de campioană naţională), un titlu de luptatori teliu2vicecampion naţional, prin Bianca Boali – categoria 70 de kilograme, la lupte libere feminin. La lupte greco romane am obţinut o medalie de bronz, prin Mariu Sporea, la categoria 50 de kilograme şi un loc 5, părin Virgil Marşavela (fiul fotbalistului Virgil Marşavela), la categoria 85 de kilograme“, a delcarat antrenorul lotului de sportivi braşoveni, Horaţiu Albu.

Alte articole:   INSP a stabilit cine are prioritate la testare pentru COVID-19 și a actualizat definițiile de caz

În urma acestor rezultate, CS Ţara Bârsei s-a clasat pe locul doi, la nivel naţional, din 136 de cluburi cu secţii de lupte existente la nivel naţional. Mai mult, braşovenii Mădălina Caia, George Gabor şi Bianca luptatori teliu3Boali au fost selecţionaţi în lotul olimpic al României, care se va deplasa la Campionatele Europene şi Mondiale de juniori care vor avea loc în Macedonia şi, respectiv Bosnia-Herţegovina.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate